کد خبر : 1967046 | 30 شهریور 1402 ساعت 15:30 | 22.7K بازدید | 8 دیدگاه

پرواز بلند سید برای طلای هانگژو (عکس)

سید محمد موسوی تا سومین طلای خود در بازی‌های آسیایی فقط سه بازی فاصله دارد.

پرواز بلند سید برای طلای هانگژو (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، سیدمحمد موسوی کاپیتان تیم ملی والیبال ایران در بازی امروز مقابل بحرین روز خوبی را پشت سر گذاشت و نشان داد از آمادگی قابل قبولی برخوردار است.

سیدمحمد موسوی که علاقه زیادی به تیم ملی و همچنین موفقیت دارد حالا برای سومین طلای متوالی خود تنها سه مسابقه فاصله دارد که فردا در یکی از این مسابقات باید مقابل تایلند قرار بگیرد.

1928690

او در بازی برابر بحرین توانست دوازده امتیاز به دست بیاورد که برای یک سرعتی زن عملکرد خوبی به شمار می‌رود. موسوی در این بازی شش امتیاز از حمله، چهار امتیاز از دفاع و دو امتیاز سرویس به دست آورد و خط و نشانی برای رقبای بعدی ایران کشید.

در صورتی که سید محمد موسوی بتواند عنوان قهرمانی را به دست بیاورد با سه مدال طلا و یک نقره پر افتخار ترین بازیکن ایران در این تورنمنت خواهد شد، تیم ملی والیبال به درخشش او برای قهرمانی دوباره نیاز شدیدی دارد.

1928691

دیدگاه‌ها