کد خبر : 45259 | 09 خرداد 1390 ساعت 11:20 | 1.2K بازدید | 0 دیدگاه

سرمربی پالرمو: اینتر بهتر بود و برد

دلیو روسی، سرمربی پالرمو، بعد از شکست 3-1 تیمش مقابل اینتر در فینال کوپا ایتالیا پذیرفت که تیم حریف، برتر بود.

سرمربی پالرمو: اینتر بهتر بود و برد

    او همچنین در مورد آینده اش صحبت کرد و گفت که هنوز در این مورد تصمیم گیری نکرده است

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من باید با مدیریت باشگاه صحبت کنم و ببینم چه تصمیمی برای من، هواداران و پالرمو درست تر است. ما الان باید تنها در مورد فینال صحبت کنیم و من روز سه شنبه در این مورد با زامپارینی صحبت خواهم کرد.

هیچ توضیح اضافه ای وجود ندارد. ما مقابل تیمی شکست خوردیم که بسیار آماده بود. ما در ابتدای بازی مشکلاتی داشتیم و در طول بازی نیز چنی وضعیتی وجود داشت و من خیلی ناراحتم.

هواداران شایسته بیش از این بودند. آنها همیشه از ما حمایت می کنند، به ویژه در زمان های دشوار. این تیم جوان و کم تجربه است اما خوب فوتبال بازی می کند."

روسی همچنین از قضاوت داور بازی، پائولو تالیاونتو، اظهار ناراحتی کرد. او معتقد است با توجه با توقف های زیادی که در بازی رخ داد، باید داور وقت های اضافه بیشتری می گرفت.

" من فکر می کنم او در محاسبه وقت های تلف شده اشتباه کرد زیرا وقفه های زیادی در بازی رخ داد اما او همه آنها را محاسبه نکرد.
پالرمو در رقابت های این فصل سری آ به رتبه هشتم رسید اما با توجه به نایب قهرمانی درکوپا ایتالیا می تواند در دور سوم مرحله مقدماتی لیگ اروپا حضور پیدا کند.

 

 

 

دیدگاه‌ها