یحیوی: از پیروزی مقابل ذوبآهن 6 امتیاز گرفتیم
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به تمام هوادارانی که یار و یاور دایی بودند و یار دوازدهم او لقب گرفته بودند تبریک میگویم

محمد علي يحيوي در خصوص پيروزي 3 بر يک پرسپوليس مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بازي بسيار خوب و منطقي را مقابل بهترين تيم ايران انجام داديم. ذوب آهن به هيچ تيمي در خانه خود باج نميدهد، اما اين تيم اسير تفکرات و انگيزه پرسپوليس شد.
وي افزود: شک نکنيد مستحق اين پيروزي بوديم به نظر ما 6 امتياز در اين بازي گرفتيم، چون ذوب آهن با تمام قدرت مقابل ما ظاهر شد.
يحيوي خاطرنشان کرد: اين پيروزي را به تمام هواداران پرسپوليس که يار و ياور دايي بودند و هميشه او را به عنوان يار دوازدهم حمايت ميکردند تبريک ميگويم. به کساني که در نظر سنجيهاي مختلف او را تنها نگذاشتند و شان او را حفظ کردند. البته ما هرگز فريب اين برد را نميخوريم چون تازه اول راه هستيم و براي هر 3 جام برنامه داريم.