کد خبر : 2123233 | 10 اردیبهشت 1404 ساعت 11:17 | 8.6K بازدید | 15 دیدگاه

تیم جنگنده و باغیرتی دارم؛

فرشاد پیوس: به تراکتور تبریک می‌گویم

سرمربی نیروی زمینی از شرایط تیمش گفت و درباره تراکتور نیز مقابل خبرنگاران تبریزی صحبت کرد.

فرشاد پیوس: به تراکتور تبریک می‌گویم

به گزارش "ورزش سه"، فرشاد پیوس، سرمربی تیم فوتبال نیروی زمینی پس از تساوی بدون گل برابر مس سونگون در هفته سی‌ویکم لیگ آزادگان، در گفت‌وگویی درباره شرایط تیمش، آینده لیگ، خاطرات فوتبالی و نیز وضعیت پرسپولیس و تراکتور اظهارنظر کرد.

او صحبت‌های خود را این‌گونه آغاز کرد: «سلام عرض می‌کنم خدمت مردم عزیز ایران. پیش از هر چیز، لازم می‌دانم به خانواده‌هایی که در حادثه دلخراش بندرعباس عزیزان خود را از دست دادند، تسلیت عرض کنم. این اتفاق بسیار تلخ و ناگوار بود و ما را بسیار ناراحت کرد. امیدوارم خداوند به بازماندگان این حادثه صبر عطا کند و روح جان‌باختگان را غریق رحمت فرماید.»

وی سپس به بازی با مس سونگون اشاره کرد و گفت: «ما برای برد آمده بودیم. تاکتیک ما هم بر اساس هجومی بودن طراحی شده بود. سعی کردیم با ارسال توپ از جناحین و مالکیت در وسط زمین، بر بازی مسلط باشیم. تا حدی هم موفق شدیم، هرچند زیبایی فنی خاصی در بازی وجود نداشت و شاید به خاطر استرس و فشار روحی بازی، این موضوع طبیعی بود. چند موقعیت خوب داشتیم که استفاده نکردیم. البته حریف هم موقعیت‌هایی داشت و باید بگویم یک امتیاز از این دیدار خارج از خانه هم ارزشمند است.»

2161362

پیوس ادامه داد: «ما سه بازی بیرون از خانه داشتیم که دوتای آن‌ را پشت سر گذاشتیم و این بازی سوم بود. از نظر روحی و روانی این دیدار فشار زیادی داشت. تیم ما دو امتیاز از تیم حریف کمتر داشت و بازی کاملاً درگیرانه بود. می‌توانستیم ببریم، ولی نشد. از بازیکنانم واقعاً ممنونم که با جان و دل بازی کردند. هدف ما بقا در لیگ است و تا روز آخر می‌جنگیم. هنوز چیزی تمام نشده است.»

وی درباره خاطراتی که از حضور در تبریز دارد، توضیح داد: «سال ۱۳۸۵ به تبریز آمدیم. ۹۰ هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه بودند. ما تا آستانه صعود پیش رفتیم، ولی متأسفانه یک سری اتفاقات رخ داد که ربطی به فوتبال نداشت. آن روزها بعضی افراد از بیرون تیم ما را به هم ریختند و اجازه ندادند تیم ما بالا برود. مردم تبریز همیشه مهمان‌نواز و محترم بودند. در این سفر هم مردم لطف داشتند و به ما محبت کردند. واقعاً دستشان درد نکند.»

سرمربی نیروی زمینی در ادامه افزود: «ما تیمی منسجم داریم. یکی از عوامل مهم موفقیت ما، رفاقت، همدلی و انسجام تیمی است. بازیکنان ما فوق‌العاده تاکتیک‌پذیر هستند. هر چه در تمرین کار می‌کنیم را در زمین اجرا می‌کنند. در پنج بازی اخیر تنها یک شکست داشتیم. با این حال کار ما تمام نشده و سه بازی حساس دیگر باقی مانده است. امیدوارم با همین روند ادامه دهیم و تیم را در لیگ نگه داریم. همه هدف ما همین است.»

سرمربی نیروی زمینی سپس به انتقادی جدی از سطح گلزنی در فوتبال ایران پرداخت و گفت: «در حال حاضر آمار گلزنی تیم‌ها بسیار پایین است. این برای فوتبال ما خوب نیست. دلیلش هم این است که از هافبک‌ها پشتیبانی نمی‌شود. تمرینات حمله کم انجام می‌شود و مهاجمان ما کم‌کار شده‌اند. بازیکنان گلزن داریم، ولی باید بیشتر تمرین کنند. تنها با تکرار و تمرین است که مهاجم گلزن ساخته می‌شود. کسی از بدو تولد گلزن نیست.»

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تراکتور که در آستانه قهرمانی قرار دارد نیز گفت: «تراکتور تیم خوبی دارد و اگر قهرمان شود به آن‌ها تبریک می‌گویم. مهم این است که نماینده خوبی برای ایران در آسیا باشد. من آرزوی موفقیت برای تراکتور دارم.»

فرشاد پیوس در ادامه درباره استقبال هواداران در شهرهای مختلف گفت: «در تمام شهرهایی که رفتیم، هواداران از ما استقبال کردند. از همه آن‌ها ممنونم. این محبت مردم باعث می‌شود ما با انگیزه بیشتری کار کنیم. به بازیکنانم هم گفته‌ام که برای این مردم باید بجنگیم. این مسئولیت ماست. ان‌شاءالله با کمک خدا بتوانیم دل هواداران را شاد کنیم.»

او در پایان از حمایت مجموعه نیروی زمینی و کادر فنی نیز قدردانی کرد: «از همه کسانی که در مجموعه نیروی زمینی به ما کمک می‌کنند، تشکر می‌کنم؛ از مدیریت گرفته تا کادر فنی و همه بازیکنان. همگی متحد و یک‌دل هستیم. این اتحاد رمز موفقیت ماست و امیدوارم تا پایان فصل نیز همین روند را حفظ کنیم.»

دیدگاه‌ها