کد خبر : 2123037 | 09 اردیبهشت 1404 ساعت 12:47 | 9.2K بازدید | 45 دیدگاه

تاج: بلیت فروشی فوتبال را مثل سینما می‌کنیم

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در جمع خبرنگاران از لزوم اجرای بلیت‌فروشی الکترونیک و فرهنگ‌سازی برای نشستن تماشاگران روی صندلی‌های خودشان در ورزشگاه‌ها سخن گفت.

تاج: بلیت فروشی فوتبال را مثل سینما می‌کنیم

به گزارش "ورزش سه"، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در جمع خبرنگاران درباره موضوعات جدید مطرح‌شده در فدراسیون و چالش‌های پیش رو صحبت کرد. او با اشاره به اهمیت استانداردسازی ورزشگاه‌ها که پارسال به سرانجام رسید، از تمرکز جدید فدراسیون بر بلیت‌فروشی الکترونیک و فرهنگ‌سازی برای رعایت نظم در ورزشگاه‌ها خبر داد.

تاج در این باره گفت: «پارسال موضوع‌مان استانداردسازی ورزشگاه‌ها بود که الحمدلله به استاندارد رسید و توانستیم لیگ را برگزار کنیم. ولی امسال موضوع فرق دارد و بحث بلیت‌فروشی الکترونیک و اینکه هرکس روی صندلی خودش بنشیند، مطرح است. این بحث‌های جدیدی برای ماست، اما در خیلی از کشورها این اتفاق می‌افتد. در کشور ما الان بلیت سینما الکترونیک است و هرکس هم روی صندلی خودش می‌نشیند. نمی‌بینید که چون صندلی‌ها خالی است، کسی بگوید بدون بلیت می‌خواهم داخل بروم.»

او با انتقاد از برخی رفتارهای غیرقانونی افزود: «در فوتبال این اتفاق دارد می‌افتد. یک نفر دویست بار ورود ناموفق به ورزشگاه داشته که بالاخره از یک دری بیاید داخل! باید به خرید بلیت عادت کنند.»  

رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه به اهمیت این موضوع برای باشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: «این‌ها منابع درآمد باشگاه‌هاست. باشگاه درآمدش با این موضوع بالا می‌رود و باید از این درآمد به هوادارانش کمک کند. همچنین باید هواداران زبده و قابل قبولی را انتخاب کند که این افراد بتوانند روی صندلی‌های خودشان بنشینند.»

دیدگاه‌ها