کد خبر : 2122833 | 08 اردیبهشت 1404 ساعت 12:46 | 6.6K بازدید | 4 دیدگاه

شرمندگی ستاره یوونتوس: زیر حوله قایم شد!

ایگور تودور مدعی شد که کنان ییلدیز از شدت ناراحتی و شرمندگی به‌خاطر خطا و اخراجش از زمین، پنهان شده بود.

شرمندگی ستاره یوونتوس: زیر حوله قایم شد!

به گزارش "ورزش سه"، ییلدیز در دقایق پایانی نیمه اول بازی خانگی یوونتوس مقابل مونزا که شب گذاشته برگزار شد و با پیروزی ۰-۲ این تیم به پایان رسید، خونسردی‌اش را از دست داد. بیانکونری‌ها از قبل دو گل جلو بودند که این بازیکن ۱۹ ساله آرنجش را به سمت الساندرو بیانکو، هافبک مونزا، پرتاب کرد.

تودور، سرمربی یوونتوس در گفت‌وگو با اسکای اسپورت ایتالیا اظهار داشت که ناراحت است که این بازیکن بازی آینده تیمش مقابل بولونیا که رقیب مستقیم آنها در جدول رده‌بندی رقابت‌های سری آ ایتالیا است را از دست خواهد داد.

2179315

او گفت: «ییلدیز زیر حوله بود، نمی‌خواست دیده شود. او پسر خوبی است و واقعاً به فوتبال علاقه دارد. او پاک است و کاملاً متوجه شد که چه کار کرده است. من ویدیو را دیدم، او را کشیده بودند، می‌خواست آزاد شود و آن حرکت را انجام داد. این کار بدخواهانه نبود، ولی او به خاطرش مجازات شد. می‌خواهم بر خوبی او تاکید کنم که مهم است. او هرگز چنین کاری نکرده بود. این برایش درسی خواهد بود.»

ییلدیز به طور قطع بازی آینده تیمش مقابل بولونیا در روز یکشنبه را از دست خواهد داد اما کمیته انضباطی ممکن است محرومیت دو جلسه‌ای به دلیل رفتار خشونت‌آمیز برای او تعیین کند که باعث می‌شود این بازیکن بازی دیگر یوونتوس مقابل لاتزیو را هم از دست بدهد. این ستاره ترک از خطای خودش آگاه بود و هنگام ترک زمین از هواداران عذرخواهی کرد.

دیدگاه‌ها