کد خبر : 2122730 | 08 اردیبهشت 1404 ساعت 03:15 | 8.1K بازدید | 4 دیدگاه

جفری مونکادا:

از نتایج راضی نیستیم اما از کونسیسائو حمایت می‌کنیم

جفری مونکادا، مدیرفنی باشگاه میلان، با وجود انتقاد از عملکرد تیم از ادامه همکاری با سرجیو کونسیسائو حمایت کرد.

از نتایج راضی نیستیم اما از کونسیسائو حمایت می‌کنیم

به گزارش "ورزش سه"، جفری مونکادا، مدیر فنی میلان، تأیید کرد که این باشگاه به دنبال مدیر ورزشی جدیدی است و در عین حال از سرجیو کونسیسائو حمایت می‌کند، هرچند از نتایج تیم در سری A رضایت ندارد.

میلان هم‌اکنون در رده نهم جدول سری A قرار دارد، اما در این فصل مقابل رقیب همشهری، اینتر، بدون شکست بوده و به فینال کوپا ایتالیا راه یافته است. مونکادا پیش از شروع بازی مقابل ونتزیا به دازن گفت: «ما از جایگاهمان در سری A راضی نیستیم. می‌خواهیم عملکرد بهتری داشته باشیم. بردن جام‌ها مهم است و کسب دو جام اهمیت زیادی دارد. هدف ما قهرمانی در کوپا ایتالیاست. این تنها راه رسیدن به رقابت‌های اروپایی است، اما ما به دنبال کارهای بزرگ‌تری هستیم.»

سرجیو کونسیسائو از ابتدای حضورش در میلان تحت فشار بوده، اما آیا او تا پایان قراردادش در سال ۲۰۲۶ در این تیم می‌ماند؟ مونکادا در این باره گفت: «ما خیلی خوشحالیم. او در این سه ماه سخت کار کرده و روشی مهم را به میلانلو آورده است. همکاری خوبی با هم داریم.» این اظهارات نشان‌دهنده حمایت قاطع از سرمربی پرتغالی است.

2179091

میلان همچنین به دنبال استخدام مدیر ورزشی جدیدی است اما گزارش‌های اخیر از ایتالیا حاکی از آن است که این انتصاب احتمالاً تا نیمه دوم ماه می انجام نمی‌شود. مونکادا توضیح داد: «همیشه درباره گلزنی صحبت می‌کنیم اما عملکرد هم مهم است. در بسیاری از بازی‌ها اشتباه کردیم و می‌توانیم بهتر عمل کنیم. ما ساختار داریم، میلان هستیم و افراد سخت کار می‌کنند. به فکر استخدام مدیر ورزشی هستیم تا باشگاه را به سطح بعدی ببریم، اما ساختار فعلی ما هم اهمیت زیادی دارد.»

دیدگاه‌ها