اوسمار: الاهلی قدرتمند بود، از هواداران عذر میخواهم
سرمربی بوریرام پس از شکست برابر الاهلی و حذف از لیگ نخبگان، از هواداران تیمش عذرخواهی کرد.

به گزارش "ورزش سه"، اوسمار لوسویرا سرمربی برزیلی تیم فوتبال بوریرام یونایتد تایلند، پس از شکست ۳ بر صفر مقابل الاهلی عربستان و حذف از مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا (نخبگان)، از هواداران تیمش عذرخواهی کرد.
اوسمار در نشست خبری پس از بازی اظهار داشت: «در نیمه دوم عملکرد خوبی داشتیم، اما در مجموع مسابقه برای ما خوب نبود و از هواداران تیممان عذرخواهی میکنم.»
سرمربی سابق پرسپولیس اضافه کرد: «این بازی فرصتی برای آمادهسازی آینده بود. ما بازیکنان جوانی در اختیار داریم و چنین تجربههایی برای آنها اهمیت زیادی دارد. همچنین برنامههایی برای مسابقات لیگ در پیش داریم.»
او الاهلی را «تیمی بسیار قدرتمند» توصیف کرد و فاش ساخت که در بین دو نیمه با بازیکنان درباره ضرورت بهبود عملکرد و تسریع روند بازی صحبت کرده است.

وی گفت: «در نیمه دوم با بازیکنان صحبت کردم تا سعی کنند ریتم بازی را سریعتر کنند. الاهلی تیم بسیار قدرتمندی است و تلاش کردیم از این تجربه بهره ببریم.»
اوسمار افزود: «البته میدانستیم که از همان ابتدای بازی تحت فشار خواهیم بود. الاهلی تیمی برجسته است و هواداران زیادی دارد که در درخشش این تیم نقش زیادی ایفا کردند.»
وی همچنین تأکید کرد که پس از حذف از لیگ قهرمانان آسیا، تمرکز تیمش روی کسب عنوان قهرمانی در لیگ تایلند خواهد بود و از فشار ناشی از فشردگی مسابقات و حضور در چندین رقابت به طور همزمان گلایه کرد.