کد خبر : 2122506 | 07 اردیبهشت 1404 ساعت 05:15 | 23.1K بازدید | 82 دیدگاه

از تمام بازی‌های لیگ یک بیشتر موقعیت داشتیم:

شریفی: دوست داشتند استقلال برنده شود!

مهدی شریفی بعد از شکست مقابل استقلال از عملکرد خوب پیکان تمجید کرد.

شریفی: دوست داشتند استقلال برنده شود!

به گزارش "ورزش سه"، مهدی شریفی مهاجم باتجربه تیم پیکان بعد از شکست مقابل استقلال از عملکرد تیم پیکان اعلام رضایت کرد و اعتقاد داشت که آنها شایستگی پیروزی در این بازی را داشتند.

ویدئو: 374361

شریفی در تحلیل بازی گفت: “بازی خیلی خوبی بود. ما در لیگ یک هم این تعداد موقعیت گل نداشتیم؛ ۱۰ موقعیت داشتیم و اگر هرکدام گل می‌شد، بازی را می‌بردیم. این بازی به شخصیت پیکان کمک کرد.”

او در ادامه عنوان کرد: “خیلی حیف شد که اگر آن پنالتی را نمی‌گرفتیم، گل نمی‌خوردیم. می‌شد این صحنه را پنالتی نگرفت و من هم اعتراض کردم و کارت زرد گرفتم.”

شریفی در واکنش به اینکه نتایج اخیر استقلال در این مسابقه تاثیرگذار بود گفت : “اینکه آنها دوست دارند استقلال برنده شود طبیعی است، ولی ما نشان دادیم که می‌توانستیم برنده شویم.”

او همچنین به ناراحتی دین محمدی از استقلالی‌ها اشاره کرد و گفت: “او انتظار داشت تشویق شود و بازیکنان به سمت او بروند. آقا سیروس خیلی عشق است و آدم با احساسی است.”

در پایان، شریفی درباره حساسیت بازی‌های لیگ یک و تمرکز پیکان بر این مسابقات گفت: “خداراشکر که همه بازیکنان سالم از زمین خارج شدند و انشالله به لیگ برتر صعود می‌کنیم.”

دیدگاه‌ها