لورکوزن ۲-۰ آگزبورگ:
ژابی بازهم جشن قهرمانی بایرن را عقب انداخت!
لورکوزن در هفته سی و یکم رقابتهای بوندسلیگا در ورزشگاه خانگی با نتیجه ۲-۰ از سد میهمانش آگزبورگ عبور کرد.

به گزارش "ورزش سه"، مصاف تیمهای لورکوزن و آگزبورگ در هفته سی و یکم رقابتهای بوندسلیگا با پیروزی ۲-۰ شاگردان ژابی آلونسو در ورزشگاه بای آرنا به پایان رسید تا آنها موفق به حفظ فاصله هشت امتیازی با بایرن مونیخ در صدر جدول شوند.
شاگردان ژابی آلونسو بازی را بهتر آغاز کردند و در همان دقایق اولیه با طراحی حملات پی در پی نشان دادند که چیزی جز پیروزی از این دیدار خانگی را نمیخواهند.
تنها سیزده دقیقه از زمان بازی سپری شده بود که پاتریک شیک روی پاس ناتان تیا توانست گل اول بازی را به سود شاگردان آلونسو وارد دروازه آگزبورگ کند.
بعد از این گل روند بازی کمی افت کرد و بازیکنان آگزبورگ به منظور جبران نتیجه تا حد زیادی جلو کشیدند اما عملکرد بینقص خط دفاعی و دروازهبان لورکوزن اجازه خلق موقعیت چندان جدی به تیم میهمان را نمیداد.
در حالی که به نظر میرسید بازی با همان یک گل در نیمه اول به پایان برسد، امیلیانو بوندیا در دقیقه ۱+۴۵ توانست گل دوم لورکوزن را نیز به ثمر برساند و نیمه اول به شیرینترین شکل ممکن برای میزبان به پایان برسد.
در نیمه دوم بازیکنان آگزبورگ بازی را بهتر آغاز کردند و مالکیت توپ و میدان کاملا در اختیار آنها قرار گرفت بود. هرچند که موقعیتهای گلزنی آنها یکی پس از دیگری با واکنشهای خوب هرادسکی از دست رفت و بازی به بیست دقیقه پایانی کشیده شد.
تعویضهای تدافعی ژابی آلونسو اما باعث شد تا بازی دوباره از سرعت بیفتد و موقعیتهای گلزنی حریف کم شود و در این بین سرمربی آگزبورگ نیز با انجام چند تعویض تهاجمی به دنبال بالا بردن فشار روی دروازه لورکوزن بود.
در ۱۰ دقیقه پایانی نیز ارسالهای بلند بازیکنان آگزبورگ از نقاط مختلف زمین به روی دروازه میزبان راه به جایی نبرد و در نهایت بازی با برتری ۲-۰ لورکوزن در بای آرنا به پایان رسید.
گلها
لورکوزن ۱-۰ آگزبورگ:

ارسال تماشایی ناتان تیا از سمت چپ به روی دروازه را پاتریک شیک با یک ضربه سر به موقع در مقابل دروازه حریف تبدیل به گل اول میزبان کرد.
لورکوزن ۲-۰ آگزبورگ:

شوت تماشایی بوندیا از پشت محوطه جریمه با پای راست، درست به کنج دروازه میهمان رفت و گل دوم لورکوزن در دقیقه ۱+۴۵ به ثمر رسید.