کد خبر : 2122209 | 05 اردیبهشت 1404 ساعت 20:41 | 12K بازدید | 4 دیدگاه

سر به هوا نبود!

اندونگ، مدافعی که مهاجم شد

مدافع تیم فوتبال گل گهر سیرجان به نقش اول پیروزی این تیم مقابل نساجی مازندران تبدیل شد.

اندونگ، مدافعی که مهاجم شد

به گزارش "ورزش سه"، جشن صعود گل گهر سیرجان به جمع چهار تیم برتر جام حذفی یک چهره ویژه داشت و آن هم عثمان اندونگ مدافع این تیم بود. اندونگ که در این بازی در دفاع و حمله فعالیت زیادی داشت توانست خودش را به نقش اول پیروزی تیمش تبدیل کند.

او که تا پیش از این در فصل جاری نتوانسته بود برای گل گهر گلزنی کند، با دو بار گشودن دروازه نساجی، خودی نشان داد و جایگاه ویژه‌تری در ترکیب برای خودش دست و پا کرد. او هر دو گل را با ضربه سر به ثمر رساند.

اندونگ ابتدا در دقیقه 17 با حضور به‌موقع روی تیرک دوم نساجی، با ضربه سری که زد گل اول بازی را به ثمر رساند منتها این پایان کارش نبود و در اوایل نیمه دوم وقتی بازیکنان میزبان سراپا حمله شده بودند تا گلهای خورده را جبران کنند، او ضمن عملکرد خوب خود در خط دفاع، با اضافه شدن به موقع در حملات توانست با یک ضربه سر دیگر، در دقیقه 55 سانتر دقیق لطیفی‌فر را به دومین گل خود و سومین گل تیمش تبدیل کند.

ویدئو: 374150
ویدئو: 374169

بریس این بازیکن سنگالی او را به ستاره اول این بازی تبدیل کرد تا با زدن دو گل، قدمی بزرگ برای نزدیک شدن گل گهر به کسب یک جام در فصل جاری برداشته باشد.

2177921
2177922

دیدگاه‌ها