سورپرایز یامال برای الکلاسیکو لو رفت!
سورپرایز لامین یامال برای فینال کوپا دل ری مقابل بارسلونا که هانسی فلیک از آن سخن گفت، مشخص شده است.

به گزارش "ورزش سه"، لامین یامال امروز در حالی وارد هتل سویا شد که کلاهی پشمی بر سر داشت، آن هم در حالی که دمای هوا در پایتخت اندلس نزدیک به ۳۰ درجه بود.
در تمرین نیز دوباره با کلاهی مشابه ظاهر شد، اینبار با برند اسپانسری باشگاه بارسلونا. به نظر میرسد پدیده آبیواناریها چیزی را پنهان کرده و آن هم مدل موی جدیدی است که احتمالاً رنگ موهایش را به بلوند تغییر داده است.

سرمربی بارسلونا درباره ستاره جوان خود گفت: «او در این سن بازیکن شگفتانگیزی است و فکر میکنم برای فردا خیلی خوب آماده شده. او چیز خاصی دارد که بهزودی در بازی خواهید دید. یک سورپرایز!
لامین سورپرایز خود را پنهان نگه داشته و قرار نیست آن را پیش از روز بازی فاش کند، چرا که در طول تمرین هم نخواست کسی ظاهرش را ببیند. بنابراین به نظر میرسد باید تا گرم کردن پیش از فینال کوپا دلری صبر کنیم تا بتوانیم مدل موی جدید این مهاجم جوان را ببینیم. یامال پیش از این هم برای الکلاسیکو از یک تغییر جالب خود رونمایی کرده بود و بریسهای دندان خاص و جذابش را که برای الکلاسیکو طراحی شده بود و به رنگ آبیاناری بود، به نمایش گذاشت.