کد خبر : 2122176 | 05 اردیبهشت 1404 ساعت 18:44 | 14K بازدید | 76 دیدگاه

بدون هیچ تغییری نسبت به بازی قبل

اعلام ترکیب تراکتور برای مسجل شدن قهرمانی

دراگان اسکوچیچ تیمش را بدون هیچ تغییری نسبت به بازی قبل به مصاف فولاد فرستاده است.

اعلام ترکیب تراکتور برای مسجل شدن قهرمانی

به گزارش "ورزش سه"، تراکتور در یکی از حساس‌ترین دیدارهای فصل خود امروز برابر فولاد خوزستان قرار خواهد گرفت. شاگردان دراگان اسکوچیچ می‌دانند که پیروزی در این دیدار می‌تواند فاصله آن‌ها با سپاهانِ تعقیب‌کننده را به ۵ امتیاز برساند و یک گام بزرگ به سمت قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران باشد. این مسابقه در ورزشگاه فولاد آرنا برگزار می‌شود و اسکوچیچ در شرایطی برابر تیم سابق خود قرار می‌گیرد که زمانی روی نیمکت همین فولاد نشسته بود.

سرمربی اهل کرواسی تیم تراکتور تصمیم گرفته که هیچ تغییری در ترکیب تیمش نسبت به بازی قبلی مقابل ملوان ایجاد نکند و با همان ۱۱ بازیکن وارد میدان شود. درون دروازه، علیرضا بیرانوند ایستاده؛ گلری باتجربه که علاوه بر رهبری درون زمین، امروز احتمالاً با استقبال خوبی از سوی هواداران فولادی مواجه شود.

در خط دفاعی تراکتور، زوج شجاع خلیل‌زاده و عارف آقاسی مأموریت دارند که مهاجمان خطرناک فولاد را مهار کنند و اجازه ندهند دروازه بیرانوند تهدید شود. در سمت راست، دانیال اسماعیلی‌فر بازی می‌کند و در سمت چپ نیز محمد نادری به میدان خواهد رفت. هر دو بازیکن سابقه حضور در تیم‌های یحیی گل‌محمدی را داشته‌اند و این بار مقابل مربی سابق خود صف‌آرایی می‌کنند.

در مرکز زمین، تراکتور از ریکاردو آلوز و ایگور پوستونسکی بهره می‌برد. پوستونسکی بازیکنی است که در دیدار رفت پاس تک گل تیمش را به اشترکالی داد و حالا می‌خواهد بار دیگر درخشان ظاهر شود. در جناحین، مهدی ترابی در سمت چپ و مهدی هاشم‌نژاد در سمت راست وظیفه دارند با حرکات سرعتی خود ساختار دفاعی فولاد را به چالش بکشند.

در خط حمله، دراگان اسکوچیچ از دو مهاجم زهردار خود استفاده کرده است: دوماگوی دروژدک و امیرحسین حسین‌زاده. این دو بازیکن با قدرت تمام به دنبال باز کردن دروازه تیم میزبان هستند و امید دارند که با گلزنی، نقش مهمی در پیروزی احتمالی تیم‌شان ایفا کنند.

در نهایت، تراکتور با ترکیب زیر به میدان خواهد رفت:
علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، ریکاردو آلوز، ایگور پوستونسکی، مهدی ترابی، مهدی هاشم‌نژاد، دوماگوی دروژدک، امیرحسین حسین‌زاده

دیدگاه‌ها