کد خبر : 2122074 | 05 اردیبهشت 1404 ساعت 01:31 | 20.3K بازدید | 18 دیدگاه

جریمه دیر رسیدن به تمرین: خرید آیفون برای هم‌تیمی‌ها

کریستین ماویسا، مدافع ۲۰ ساله موناکو، محکوم به خرید بیست عدد آیفون آخرین مدل برای هم‌تیمی‌های خود به دلیل دیر رسیدن به محل تمرینات شده است.

جریمه دیر رسیدن به تمرین: خرید آیفون برای هم‌تیمی‌ها

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه موناکو روشی خلاقانه در راستای مبارزه با تاخیر بازیکنان در ورود به محل تمرینات تیم را ابداع کرده و حالا کریستین ماویسا مدافع ۲۰ ساله این تیم ناچار به خرید ۲۰ عدد آیفون ۱۶ پرو مکس برای هم‌تیمی‌هایش شده است.

در واقع در رختکن موناکو یک گردونه شانس با مجموعه‌ای از تنبیهات مختلف از جمله پرداخت هزینه شام برای کل تیم در یک رستوران گران، خرید هدفون و یا کنسول پلی استیشن ۵ برای همه اعضای تیم لحاظ شده که شدید‌ترین آنها خرید ۲۰ عدد گوشی آیفون آخرین مدل برای سایر باز‌یکنان است از شانس بد مدافع موناکو دامن‌گیر او شده اشت.

چرا که ماویسا روز گذشته با تاخیر ۲۰ دقیقه‌ای به محل تمرینات رسید و تبدیل به اولین بازیکن موناکو شد که با گردونه شانس سرشاخ می‌شود. او حالا باید ۲۰ عدد آیفون آخرین مدل که در فرانسه چیزی حدود ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو قیمت دارد را تهیه کند و قطعا همین موضوع باعث می‌شود تا دیگر خیال دیر رسیدن به محل تمرینات به ذهنش خطور نکند.

جالب آنکه یکی از بازکینان موناکو از لحظه چرخاندن تا متوقف شدن آن توسط ماویسا را فیلمبرداری کرده و در استوری اینستاگرامی خود قرار داده است. لحظه‌ای که تمام اعضای تیم بابت لحاظ شدن سنگین‌ترین جریمه ممکن هم‌تیمی خود همانند گل‌زنی در یک مسابقه حساس به خوشحالی می‌پردازند.

دیدگاه‌ها