جلسات ادامهدار کارترون و مدیرعامل:
جلسه پشت جلسه بین کارترون و یوسفزاده (عکس)
پاتریس کارترون در جریان تمرین روز گذشته سپاهان جلسه کوتاهی با مدیرعامل برگزار کرد.

به گزارش "ورزش سه"، پاتریس کارترون و احمد یوسفزاده در تمرین روز گذشته سپاهان جلسهای کوتاه برگزار کردند و درباره شرایط تیم گفتوگو کردند. این در حالی است که پیش از این جلسه، یک ملاقات طولانیتر در دفتر کارترون در محل تمرین باشگاه انجام شده بود و در آن به مسائل مختلف تیم پرداخته شد.
کارترون که دوشنبهشب در برنامه فوتبال برتر حضور داشت، در صحبتهایش بارها به هماهنگی بین خود و مدیران باشگاه اشاره کرد. او همکاری با مدیرعامل سپاهان را لذتبخش توصیف کرد و این همکاری را عاملی برای ایجاد آرامش در خود و تیم دانست. با توجه به رویکرد مدیریت باشگاه در هماهنگی با سرمربی، به نظر میرسد کادر مدیریتی از عملکرد کارترون رضایت کامل دارد و برای فصل آینده تصمیم دارد تیم را تحت هدایت این مربی تقویت کند.

کارترون در اواسط فصل تیم تحت هدایت مورایس را به عهده گرفت و تغییرات زیادی در ترکیب تیم ایجاد نکرد. او تنها با جذب بنیدر در روزهای اخیر اولین اقدام نقل و انتقالاتی خود را انجام داد. با توجه به شناخت خوبی که از لیگ ایران پیدا کرده، به نظر میرسد سپاهان دوباره یکی از فعالترین تیمهای نقل و انتقالاتی خواهد بود. کارترون همچنین برنامههایش برای فصل آینده را پیش از پایان فصل به مدیرعامل منتقل کرده است.
این همکاری مستمر و هماهنگی بین اعضای فنی و مدیریتی میتواند به نقطه قوت سپاهان در فصل جاری و آینده تبدیل شود. در شرایطی که تیمهای پایتخت از مشکلات مدیریتی رنج میبرند، سپاهان با این رویکرد یک قدم بزرگ به جلو خواهد برداشت. انتظار میرود با این هماهنگی و برنامهریزی، سپاهان در فصل آینده بتواند به موفقیتهای بیشتری دست یابد و جایگاه خود را در فوتبال ایران تقویت کند.