شکست عجیب یاران محرمی در مسیر قهرمانی
دینامو زاگرب در روز نیمکتنشینی مدافع ایرانی خود مقابل گوریسا شکست خورد.

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای هفته سی و یکم لیگ برتر کرواسی، تیم فوتبال دینامو زاگرب در حالی که صادق محرمی را مثل بازیهای قبل دور از ترکیب و برای سومین دیدار پیاپی روی نیمکت داشت، از ساعت 16:30 امروز (به وقت ایران) در استادیوم گرادسکی ولیکا مقابل تیم رده هشتمی گوریسا قرار گرفت.
یاران محرمی که طی دو دیدار اخیرشان با جدایی فابیو کاناوارو و حضور سرمربی جدید روند رو به رشدی طی کرده و دو پیروزی متوالی به دست آوردند، در مسابقه خارج از خانه امروز نتوانستند به برد دست پیدا کنند و شکست غیرمنتظرهای متحمل شدند.
تیم فوتبال دینامو زاگرب در روزی که حریفشان یک اخراجی هم در دقیقه 82 داد، نتوانست نمایش خوبی داشته باشد و با نتیجه یک بر صفر شکست خورد تا 52 امتیازی و در جایگاه سوم جدول لیگ یک کرواسی بماند و نتواند اختلاف چهار امتیازی با ریهکا و هایدوک اسپلیت، تیمهای اول و دوم جدول را کاهش بدهد و در فاصله پنج بازی مانده به پایان فصل، امیدهایش برای قهرمانی کمتر شود.

صادق محرمی، مدافع راست ایرانی دینامو زاگرب که در فصل جاری لیگ یک کرواسی 8 بازی انجام داده و در دو مسابقه اخیرشان بهعنوان یار جانشین استفاده شده بود، امروز مقابل گوریسا به طور کامل روی نیمکت نشست.