کد خبر : 2121654 | 03 اردیبهشت 1404 ساعت 01:46 | 9.3K بازدید | 35 دیدگاه

فلیک: اولمو برای سه قهرمانی مهم به ما کمک خواهد کرد

فلیک: اولمو برای سه قهرمانی مهم به ما کمک خواهد کرد

فلیک: اولمو برای سه قهرمانی مهم به ما کمک خواهد کرد

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا سه امتیاز دیگر کسب کرد تا شانس‌هایش برای قهرمانی لالیگا را بالا ببرد. تیم هانسی فلیک با وجود نیمکت‌نشینی بازیکنانی مانند ژول کنده، پائو کوبارسی، فرانکی دی‌یونگ و رافینیا به دلیل استراحت و غیبت رابرت لواندوفسکی به علت مصدومیت، برابر مایورکا قرار گرفت و توانست با تک‌گل دنی اولمو این تیم را ۱-۰ شکست دهد. مربی آلمانی پس از پایان بازی به مقابل خبرنگاران رفت و با آنها صحبت کرد.

عملکرد تیم؟
بازی بسیار خوبی انجام دادیم؛ موقعیت‌های زیادی برای گلزنی داشتیم. در نهایت بازی با نتیجه ۱-۰ تمام شد و گل نخوردیم، بنابراین خوشحال هستم. دروازه‌بان آن‌ها عملکرد بسیار خوبی داشت، اما واقعاً شیوه بازی ما هم خیلی خوب بود. نسبت به بازی‌های قبلی، اشتباهات کمتری داشتیم.

بازی دادن به بازیکنانی که فرصت کمی برای حضور در ترکیب به دست آورده بودند؟
آنسو، هکتور و بقیه، همه عملکرد خیلی خوبی داشتند. دیدن اینکه همه احساس می‌کنند بخشی از این تیم هستند، خیلی خوب بود. به آنها تبریک می‌گویم.

2176902

درخشش پدری؟ 
سخت است بگوییم سقف توانایی‌هایش کجاست. وقتی توپ را دارد فوق‌العاده است، اما وقتی توپ ندارد هم همینطور. همه می‌توانند ببینند که چقدر به تیم کمک می‌کند.

تقویم فشرده تیم؟
وظیفه من این است که با توجه به تقویم بازی‌ها، دقایق بازی بازیکنان را مدیریت کنم، همیشه با این فکر که بازی بعدی مهم‌ترین بازی است جلو می‌رویم.

گلزنی اولمو؟
ما در سه جام شانس قهرمانی داریم و در مقطع پایانی فصل قرار داریم. اولمو در پایان فصل کمک زیادی به ما خواهد کرد. او بازیکن بزرگی است.

دیدگاه‌ها