پنالتی جنجالی گواردیولا را دیوانه کرد! (عکس)
پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، پس از تصمیم کریگ پاوسون، داور بازی، و اعلام پنالتی برای استون ویلا، به شدت عصبانی شد.

به گزارش "ورزش سه"، در دیدار منچسترسیتی برابر استون ویلا در چارچوب لیگ برتر انگلیس در ورزشگاه اتحاد، تیم مهمان صاحب یک ضربه پنالتی شد که پپ گواردیولا به آن اعتراض زیادی داشت.
در دقیقه ۱۸ جیکوب رمزی پس از برخورد با روبن دیاز در محوطه جریمه سیتی سرنگون شد. داور ابتدا اعتقادی به پنالتی نداشت اما پس از مشورت با VAR و بازبینی صحنه، تصمیمش را تغییر داد و اعلام پنالتی کرد. در همین حین صحنه آهسته خطای دیاز روی صفحه نمایش ورزشگاه اتحاد نشان داده شد و این موضوع باعث شد هواداران منچسترسیتی با سوت و فریاد به این تصمیم اعتراض کنند. بازیکنان سیتی نیز به شدت معترض بودند و پپ گواردیولا، سرمربی این تیم، به دلیل اعتراض شدیدش کارت زرد گرفت. او به سرعت به سمت کمک داور و داور چهارم رفت و شدیداً به آنها اعتراض کرد. همین باعث شد که کریگ پاوسون او را به دلیل اعتراضش با کارت زرد جریمه کند. این در حالی بود که مارکوس رشفورد با خونسردی پنالتی را به گوشه پایین دروازه فرستاد.
حساب رسمی مرکز مسابقات لیگ برتر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ویایآر تصمیم اولیه داور مبنی بر ندادن پنالتی به استون ویلا برای خطای دیاز روی رمزی را بررسی کرد و متوجه خطای واضح شد. سپس توصیه کرد داور صحنه را دوباره بررسی کند. داور پس از بازبینی، تصمیم اولیه را به درستی تغییر داد و پنالتی اعلام کرد.»


این گل باعث شد بازی ۱-۱ مساوی شود. پیش از آن، برناردو سیلوا با گل دقیقه هفتم خود، منچسترسیتی را پیش انداخته بود. با این حال، ویلا خیلی زود به بازی برگشت.
گری نویل، در تفسیر زنده برای اسکای اسپورت، گفت:«رشفورد در این ورزشگاه آمار خوبی دارد. گواردیولا به شدت عصبانی است و بهخاطر اعتراضش کارت زرد گرفت. هنوز حدود ۷۰ دقیقه از بازی مانده و ویلا به گل تساوی رسیده. رشفورد خیلی خونسرد بود. منتظر ماند تا اورتگا حرکت کند و بعد ضربهاش را زد. فوقالعاده بود.»