لغو کنفرانس خبری
تصمیم غیرمنتظره اینزاگی برای دربی برگشت کوپا
سیمونه اینزاگی قرار بود امروز در نشست خبری بازی حساس برابر میلان در جام حذفی حاضر شود ولی او برابر رسانهها قرار نخواهد گرفت.

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی اینتر، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی دربی اینتر-میلان حاضر نخواهد شد.
فردا، چهارشنبه ساعت ۲۱ به وقت محلی در ورزشگاه سن سیرو، دربی برگشت نیمه نهایی جام حذفی ایتالیا برگزار خواهد شد. دو تیم با نتیجه ۱-۱ از بازی رفت روبروی هم قرار میگیرند، دیداری که در آن تامی آبراهام برای میلان و هاکان چالهاناوغلو برای اینتر گلزنی کردند.
برخلاف دربی سه هفته پیش، این بار اینزاگی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی شرکت نخواهد کرد. این خبر را گاتزتا دلو اسپورت تایید کرده است. دلیل این تصمیم؟ به احترام درگذشت پاپ فرانسیس. این در حالی است که سرجیو کونسیسائو، مربی میلان، طبق برنامه در نشست خبری حاضر خواهد شد.

بسیاری انتظار داشتند اینزاگی به توجه به اهمیت بازی فردا و نیز شکست اخیر اینتر برابر بولونیا در نشست خبری حاضر شود ولی تصمیم مربی نراتزوری چیز دیگری بود.
در ابتدا همچنین شایعاتی درباره لغو دربی به دلیل درگذشت پاپ نیز مطرح بود که تکذیب شد. بازیهای معوقه دیشب سری آ نیز امشب برگزار خواهند شد.