کد خبر : 2121446 | 02 اردیبهشت 1404 ساعت 11:22 | 6.5K بازدید | 8 دیدگاه

ناگهان عرصه بر پدیده والیبال ایران تنگ شد

ایلشن داوودی‌پور کار سختی برای حضور در لیگ ملت‌ها خواهد داشت.

ناگهان عرصه بر پدیده والیبال ایران تنگ شد

به گزارش "ورزش سه"، ایلشن داوودی‌پور که تا سال گذشته یکی از امیدهای اصلی پاسوری تیم ملی والیبال ایران به شمار می‌رفت، این فصل را برخلاف انتظارها پشت سر گذاشت. او در ترکیب تیم شهداب نتوانست نمایش درخشانی داشته باشد و در مقطع پایانی لیگ، جای خود را به علیرضا بهبودی ۴۷ ساله داد. همین عملکرد باعث شد جایگاه او در میان پاسورهای مدنظر تیم ملی نیز تحت‌الشعاع قرار گیرد.

با وجود فصل نه‌چندان موفقش، داوودی‌پور اکنون با انگیزه‌ای بالا در تمرینات تیم ملی حضور دارد. او تلاش می‌کند با جبران عملکرد گذشته و نشان دادن توانایی‌های فنی‌اش، بار دیگر اعتماد کادر فنی را جلب کند. حضور او در اردوی ملی فرصتی دوباره است تا در کنار دیگر ملی‌پوشان، برای حضور در ترکیب نهایی تیم در لیگ ملت‌ها بجنگد و ثابت کند هنوز برای تیم ملی یک مهره قابل اتکاست.

البته راه رسیدن به ترکیب اصلی برای داوودی‌پور آسان نخواهد بود. او باید با پاسورهای آماده‌ای مانند جواد کریمی، عرشیا به‌نژاد و علی رمضانی رقابت کند؛ بازیکنانی که در این فصل عملکرد خوبی داشته‌اند و از شانس بالایی برای همراهی تیم ملی برخوردارند. حال باید دید آیا داوودی‌پور می‌تواند نظر مثبت روبرتو پیاتزا را جلب کند یا همچنان باید برای بازگشت به روزهای اوجش صبر بیشتری داشته باشد.

دیدگاه‌ها