کد خبر : 2121294 | 01 اردیبهشت 1404 ساعت 18:24 | 20.9K بازدید | 36 دیدگاه

چمپیونات: چالش جدی پرسپولیس به خاطر اورونوف

مصدومیت دوباره ستاره ازبک پرسپولیس در بازی با سپاهان چالشی تکراری برای این تیم به وجود آورده است.

چمپیونات: چالش جدی پرسپولیس به خاطر اورونوف

به گزارش "ورزش سه"، رسانه مشهور چمپیونات ازبکستان به نقل از سایت ما خبر مصدومیت اوستون اورونوف، وینگر ازبکستانی تیم پرسپولیس، در جریان دیدار حساس مقابل سپاهان را پوشش داد.

چمپیونات می‌گوید مشکل مصدومیت اورونوف مربوط به همان آسیب قدیمی او بوده که در جریان مسابقه دوباره تشدید شده است.

بررسی‌های پزشکی نشان داده که او از ناحیه تاندون زیر زانوی پای راست آسیب دیده و طبق اعلام کادر پزشکی پرسپولیس، روند درمانی او حداقل بین دو تا سه هفته زمان خواهد برد.

2176280

پیش از این نیز اورونوف با اقدام تحسین‌برانگیزی، خودرویی به مربی دوران کودکی‌اش هدیه داده بود؛ اما حالا با این مصدومیت، مشخص نیست او چه زمانی می‌تواند دوباره به ترکیب بازگردد.

این رسانه همچنین در پایان خبر خود تاکید کرد:
با توجه به نقش کلیدی اورونوف در خط حمله پرسپولیس، دوری او می‌تواند در هفته‌های پایانی لیگ برتر برای این تیم چالشی جدی ایجاد کند.

دیدگاه‌ها