کد خبر : 2120891 | 31 فروردين 1404 ساعت 04:20 | 19.6K بازدید | 32 دیدگاه

پیروز قربانی برای قهرمانی دست از کار نمی‌کشد

این استقلالی به بالابردن جام می‌اندیشد (عکس)

پیروز قربانی بدون حاشیه کار خود را در فجرسپاسی جلو می‌برد و به قهرمانی در لیگ دسته اول می‌اندیشد.

این استقلالی به بالابردن جام می‌اندیشد (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، فجرسپاسی که هفته‌ها است در صدرجدول رده‌بندی لیگ یک قرار گرفته و اصلی‌ترین مدعی صعود به لیگ برتر به حساب می‌آید، در سکوت خبری کار خود را جلو می‌برد و به دنبال ادامه روند خوب خود در هفته‌های پایانی مسابقات است.

پیروز قربانی تیمی را رهبری می‌کند که با گذشت 29 بازی از لیگ دسته اول 59 امتیاز اندوخته و با فاصله مناسب نسبت به سایر تیم‌ها در صدرجدول امیدوار است در پایان فصل جام قهرمانی مسابقات را بالای سر ببرد.

فجرسپاسی که شاید بتوان آن را کم حاشیه ترین تیم در جمع بالانشینان لیگ دسته اول دانست، با ثبات مناسب در آستانه صعود به لیگ برتر قرار گرفته و قطعا در 5 هفته پایانی نیز برای کسب موفقیت‌های جدید تلاش خواهد کرد.

زردپوشان شیرازی روز سه‌شنبه سی‌امین بازی فصل خود را مقابل شهرداری نوشهر در چالوس برگزار می‌کنند و در صورتی که بتوانند این مسابقه را با برد پشت سر بگذارند، از شانس بسیار بالایی برای صعود به لیگ برتر برخوردار خواهند شد.

دیدگاه‌ها