تلخترین شب برای رکوردهای جدید علیپور و امیری
علی علیپور و وحید امیری در شب شکست ۲-۰ پرسپولیس برابر سپاهان، به رکوردهای ۲۵۰ و ۲۵۱ بازی با پیراهن سرخها رسیدند.

به گزارش "ورزش سه"، در شبی که پرسپولیس در ورزشگاه آزادی با نتیجه ۲-۰ مغلوب سپاهان شد، دو رکورد برای بازیکنان باتجربه سرخها ثبت شد. علی علیپور، مهاجم پرسپولیس، به رکورد ۲۵۰ بازی با این تیم رسید. او در ۱۸۱ بازی لیگ، ۴۹ پیکار آسیایی، ۱۸ مسابقه جام حذفی و ۲ دیدار سوپرجام به میدان رفته و با ۸۵ گل زده، تنها ۱۳ گل تا رکورد علی پروین فاصله دارد. علیپور با ۶۶ گل، بهترین گلزن پرسپولیس در تاریخ لیگ است، اما افت اخیرش در گلزنی، از جمله در بازی سپاهان، او را از اوج دور کرده است.
همزمان، وحید امیری، کاپیتان باتجربه سرخها، با ۲۵۱ بازی به حد نصاب افشین پیروانی، مدیر تیم پرسپولیس، رسید و میتواند تا پایان فصل از پیروانی عبور کند.
این رکوردها در شبی رقم خورد که پرسپولیس با گلهای محمدمهدی محبی و اشتباه گئورگی گولسیانی، شکست خورد و امیدهای قهرمانی و کسب سهمیهاش رنگ باخت.
