کد خبر : 2120705 | 30 فروردين 1404 ساعت 01:10 | 34.6K بازدید | 115 دیدگاه

یک جیمی‌جامپ متفاوت در تبریز

مداخله پلیس علیه ابراز عشق به بیرانوند! (عکس)

در دقایق پایانی بازی تراکتور و ملوان، یک جیمی جامپ باعث شد برای لحظاتی بازی متوقف شود.

مداخله پلیس علیه ابراز عشق به بیرانوند! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، در دقیقه 78 بازی تراکتور و ملوان، حین پاس رو به عقب دانیال اسماعیلی‌فر به علیرضا بیرانوند، صحنه غیرمنتظره‌ای رخ داد که باعث توقف موقت بازی شد. ناگهان یک جیمی جامپ همراه با دو مامور انتظامات درون محوطه جریمه تراکتور دیده شدند که به سمت دروازه‌بان تیم حرکت می‌کردند!  

بیرانوند که ظاهراً از این ورود غافلگیرکننده چندان نگران نشده بود، با خونسردی توپ را کنترل کرد، در حالی که امنیت ورزشگاه بلافاصله فرد مزاحم را از زمین خارج کردند. با این حال، داور بازی، پیام حیدری، تا قبل از رسیدن توپ به محوطه جریمه متوجه حضور این چهار نفر نشده بود! او پس از تشخیص وضعیت، بازی را متوقف کرد تا شرایط به حالت عادی بازگردد.  

2175085

عارف آقاسی و علیرضا بیرانوند با دیدن این صحنه غیرمنتظره، شروع به خندیدن کردند که لحظات طنزآمیزی را در دقایق پایانی بازی برای مخاطبان تلویزیونی رقم زد. این اتفاق غیرمعمول اگرچه خطری برای بازی ایجاد نکرد، اما به یکی از صحنه‌های جالب این مسابقه تبدیل شد.  

هواداران تراکتور در شبکه‌های اجتماعی با شوخی‌های مختلف به این اتفاق واکنش نشان دادند و برخی حتی پیشنهاد دادند که این "جیمی جامپ" می‌توانست در خط حمله ملوان هم بازی کند، چون باز هم تأثیری در نتیجه نداشت!  

تراکتور با پیروزی سه بر صفر مقابل ملوان همچنان در صدر جدول لیگ برتر ایستاده و به رویای قهرمانی نزدیک‌تر شده است.

دیدگاه‌ها