کد خبر : 2120688 | 30 فروردين 1404 ساعت 05:00 | 20.4K بازدید | 127 دیدگاه

معلوم بود دعوا می‌شود

پژمان نوری: با تبریزی‌ها خیلی رفیق هستیم

مدیرعامل باشگاه ملوان بندرانزلی نسبت به مسئولان برگزاری بازی این تیم مقابل تراکتور گلایه‌های جدی انجام داد.

پژمان نوری: با تبریزی‌ها خیلی رفیق هستیم

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال ملوان در روزی که با سه گل بازی مقابل تراکتور را واگذار کرد، هوادارانش لحظاتی عجیب را پشت سر گذاشتند. در اواسط نیمه اول بود که به دلیل ورود هواداران منتسب به ملوان به کنار زمین، داور حتی برای دقایقی بازی را تعطیل کرد. پیگیری‌ها برای علت این ماجرا نشان داد جابجایی هواداران ملوان از طبقه دوم به اول، باعث بروز یکسری حواشی شده و درگیری‌هایی بین طرفداران دو تیم ایجاد کرده است.

ویدئو: 373624

پژمان نوری، مدیرعامل باشگاه ملوان که فارغ از نتیجه بازی، نسبت به اتفاقاتی که برای طرفداران این تیم رخ داده، گلایه داشت، در پایان بازی خطاب به خبرنگاران تبریزی و مسئولان برگزاری بازی گفت:
«خیلی ممنونم چون خیلی خوب از بچه‌های ما پذیرایی کردید. البته ما هیچ مشکلی با هواداران تبریزی نداریم. خیلی هم عالی بودند و تیم خودشان را تشویق کردند ولی ما این همه کارهای فرهنگی می‌کنیم که تراکتور و ملوان با هم خوب باشیم. بچه‌های شما (تراکتور) آمدند و بنر سیروس قایقران آوردند و خیلی حرکت‌های قشنگی کردند ولی چهار نفر از کسانی که قرار است مسابقه برگزار کنند، همچین بلایی سر بچه‌های ما می‌آورند. آخر سر هم چه می‌شود؟»

او صحبتش را اینطور ادامه داد:
«می‌خواهم این را بگویم که آیا واقعا خجالت نمی‌کشید بچه‌های ما این همه راه را آمدند اما یک دقیقه از بازی را ندیدند و این همه هم کتک خوردند و قهر کردند و رفتند. شما (تراکتور) که به بندرانزلی می‌آیید ما بهترین جایگاه تماشاگران را در اختیار شما قرار می‌دهیم. بچه‌های ما لطف کردند جایگاه خودشان را به بانوان هوادار شما دادند ولی شما جوابشان را چگونه دادید؟»

نوری که قصد ترک محل مصاحبه را داشت، در واکنش به اینکه چرا طرفداران ملوان حاضر به تغییر جایگاهشان شدند، سمت خبرنگاران برگشت و پاسخ داد:
«به آنها گفته‌اند که شما را به سی آی پی می‌بریم. سی آی پی تکمیل شده بود. این یعنی به هواداران ما دروغ گفتند. بعد که اینجا آمدند به سمتشان سنگ پرتاب شد و توهین شنیدند. پایین هم که آمدند کتک خوردند. فاصله بین تماشاگران شما و ما نیم متر هم نبود. خب معلوم است که دعوا می‌شود. من از اول هشدار دادم که به فکر باشید ولی متاسفانه مسئولان برگزاری مسابقه کارشان را درست انجام ندادند.»

مدیرعامل ملوان تاکید کرد:
«از مردم تبریز اصلا ناراحت نیستیم و خیلی هم با آنها رفیق هستیم. بردشان را هم تبریک می‌گویم. منتها اینجا واقعا بلد نیستند مسابقه برگزار کنند.»

پژمان نوری در پایان در واکنش به این سوال که الان هواداران ملوان کجا هستند، گفت:
«شما خیلی خوب پذیرایی کردید و آنها هم به خانه‌هایشان رفتند.»

دیدگاه‌ها