کد خبر : 2120484 | 29 فروردين 1404 ساعت 11:48 | 12.2K بازدید | 8 دیدگاه

اولین نیمه نهایی اروپایی تمام ادوار باشگاه

شاهکار پیگرینی با تاریخ‌سازی در رئال بتیس

رئال بتیس در حال تاریخ‌سازی در فوتبال اروپا است. دیروز تیم تحت هدایت مانوئل پیگرینی برای اولین بار به مرحله نیمه‌نهایی یک رقابت قاره‌ای صعود کرد.

شاهکار پیگرینی با تاریخ‌سازی در رئال بتیس

به گزارش "ورزش سه"، بتیس پس از تساوی 1-1 مقابل یاگلونیا در لهستان و با تکیه بر پیروزی 2-0 در بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ کنفرانس، این موفقیت را به دست آورد.

در فضایی خصمانه، با ورزشگاهی پر از تماشاگر و در برابر تیمی که 20 بازی بدون شکست در خانه داشت، بتیس توانست آرامش و برتری خود را حفظ کند. سدریک باکامبو در دقیقه 78 با شوت کات‌دار پس از پاس آیتور رویبال گل اول را به ثمر رساند. اگرچه تیم لهستانی به‌سرعت با گل دارکو چورلینوف (دقیقه 81) بازی را به تساوی کشاند، اما تیم سبزپوش با اقتدار کنترل بازی را حفظ کرد و سری را با موفقیت به پایان برد.

2174680

با این تساوی، تیم بتیس تاریخ‌ساز شد و برای اولین بار به نیمه‌نهایی یک رقابت اروپایی راه یافت، موفقیتی که حتی در دوران طلایی این تیم نیز به دست نیامده بود. حالا بتیس باید در برابر فیورنتینای ایتالیا قرار گیرد، با هدف رسیدن به فینال بزرگ در 28 می که در برسلاو، لهستان برگزار خواهد شد.

مانوئل پیگرینی نسبت به بازی قبلی ترکیب تیمش را تغییر داد و رومن پرو را به جای ریکاردو رودریگز مصدوم برای اولین بار به میدان فرستاد. او به جووانی لوسلسو و سرجی آلتیمیرا در ترکیب اصلی اعتماد کرد و بازیکنانی مانند ایسکو و جانی کاردوسو را روی نیمکت نگه داشت که در نیمه دوم وارد زمین شدند تا صعود تیم را با اطمینان نهایی کنند.

2174681

سدریک باکامبو، زننده گل در خاک لهستان، با هفتمین گل خود در لیگ کنفرانس، جایگاهش را به‌عنوان یکی از برترین گلزنان این رقابت تثبیت کرد. او همچنین نقش کلیدی در عملکرد هجومی تیم اندلسی داشت که بازی را با هوشیاری مدیریت کرد تا از ریسک‌های غیرضروری اجتناب کند.

با این صعود، بتیس گام دیگری در مسیر تثبیت خود به‌عنوان تیمی رقابتی در سطح اروپا برداشت. نیمه‌نهایی مقابل فیورنتینا فرصتی تاریخی برای رسیدن به اولین فینال بین‌المللی این باشگاه است. رؤیای کسب یک عنوان قاره‌ای حالا بیش از هر زمان دیگری زنده است.

2174683

دیدگاه‌ها