پاشنه بنزما، مانعی برای عبور از رونالدو! (عکس)
گل ستاره فرانسوی الاتحاد به دلیل چند سانتیمتر حضور در آفساید رد شد.

به گزارش "ورزش سه"، پاشنه پای کریم بنزما، مهاجم فرانسوی الاتحاد، باعث شد تا او از نشستن بر تخت کریستیانو رونالدو، ستاره النصر، در لیگ حرفهای عربستان (دوری روشن) باز بماند.
در دیدار روز پنجشنبه مقابل الفتح و در چارچوب هفته بیستوهشتم لیگ، بنزما موفق شد برای الاتحاد گلزنی کند، اما این گل به دلیل آفساید مردود اعلام شد.

بازبینی تصاویر نشان داد که مهاجم سابق رئال مادرید تنها به اندازه پاشنه پایش در آفساید قرار داشت؛ موضوعی که او را از رسیدن به جایگاه برترین بازیکن از نظر مشارکت در گلها در این فصل لیگ روشن که اکنون بهطور مشترک با کریستیانو رونالدو در اختیار دارد، محروم کرد.
در صورت تأیید گل، این بیستوششمین مشارکت گلساز بنزما در فصل جاری بهشمار میرفت (۱۸ گل و ۸ پاس گل)، در حالی که رونالدو با ۲۳ گل و ۳ پاس گل، ۲۶ مشارکت در گل داشته است.