کد خبر : 2120125 | 28 فروردين 1404 ساعت 07:15 | 17.7K بازدید | 26 دیدگاه

محرومیت مادام‌العمر هوادار اورتون به دلیل دزدیدن غذا!

اورتون یکی از هوادارانش را به دلیل دزدیدن غذا در یکی از رویدادهای باشگاه، به صورت مادام‌العمر از حضور در استادیوم محروم کرد.

محرومیت مادام‌العمر هوادار اورتون به دلیل دزدیدن غذا!

به گزارش "ورزش سه"، ورزشگاه جدید اورتون، یعنی براملی مور داک، قرار است از فصل آینده به‌صورت رسمی افتتاح شود. پیش از افتتاح، دو رویداد آزمایشی با حضور هواداران در این ورزشگاه برگزار شده است.

در دومین رویداد، ۲۵ هزار نفر اجازه حضور پیدا کردند تا شاهد پیروزی ۱-۰ تیم زیر ۲۱ ساله‌های اورتون برابر تیم بی بولتون باشند. رویداد آزمایشی سوم نیز برای ماه‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

با این حال، در نخستین رویداد آزمایشی که در ماه فوریه برگزار شد، یکی از هواداران از خودش فیلم گرفت که از غرفه فروش خوراکی‌ها غذا و نوشیدنی سفارش می‌دهد و سپس بدون پرداخت هزینه محل را ترک می‌کند و با افتخار این کار را در دوربین ثبت می‌کند.
در ویدئوی منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، این فرد در حال سفارش غذا از غرفه‌ای در این رویداد است.

2173948

او پس از تحویل گرفتن غذا، قهوه سفارش می‌دهد و وقتی که کارمند برای آوردن قهوه می‌رود، این هوادار غذایش را برمی‌دارد و بدون پرداخت پول از محل دور می‌شود.
اکنون، باشگاه به روزنامه‌ها گفته که عضویت این هوادار در اورتون لغو شده و او مبلغی معادل هزینه غذا (۱۲.۷۵ پوند) را به یک مؤسسه خیریه اهدا کرده است.

در بیانیه اورتون آمده است: «با توجه به سیاست قاطعانه باشگاه در برابر چنین رفتارهایی، این فرد به‌صورت نامحدود از حضور در ورزشگاه اورتون محروم شد و عضویت فصلی او لغو گردید. باشگاه همچنان با مقامات محلی و کارکنان رویدادها همکاری خواهد کرد تا فضایی امن و محترمانه برای تمام بازدیدکنندگان ورزشگاه اورتون فراهم شود.»

دیدگاه‌ها