کد خبر : 2119864 | 26 فروردين 1404 ساعت 22:58 | 28.4K بازدید | 51 دیدگاه

دیبو مارتینز‌ دارد‌ محبوب فرانسوی‌ها می‌شود! (عکس)

اشتباه دیبو مارتینز در دقیقه ۱۱، گل اول پاری‌ سن ژرمن برابر استون ویلا را رقم زد.

دیبو مارتینز‌ دارد‌ محبوب فرانسوی‌ها می‌شود! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، بازی برگشت استون ویلا و پاری‌ سن ژرمن در ورزشگاه ویلا پارک تا دقیقه ۲۵ با پیروزی ۱-۰ شاگردان لوئیز انریکه در جریان است و حالا پاریسی ها در مجموع به برتری ۴-۱ برابر میزبان خود رسیدند.

ویدئو: 373269

در شرایطی که بازی متعادل دنبال می‌شد، بازیکنان پی‌اس‌جی روی یکی از اولین ضد حملات جدی خود در این دیدار توسط دزیره دوئه از سمت چپ به سمت دروازه استون ویلا نفوذ کردند.

ارسال زمینی نه چندان خوب دزیره دوئه به محوطه جریمه استون ویلا با خروج به موقع اما دفع ناقص دیبو مارتینز همراه شد تا اشرف حکیمی جلو کشیده از اشتباه بزرگ دروازه‌بان جنجالی استون ویلا استفاده کند و با ضربه پای راست گل اول بازی را به ثمر برساند.

2173404

گلی که طبیعتا منجر به افت روحی شدید بازیکنان استون ویلا و افزایش روحیه شاگردان انریکه در ادامه کار می‌شود. جالب آنکه اشتباه مارتینز در شرایطی رقم خورد که او در بازی رفت دو تیم با کلاه قهرمانی‌های آرژانتین و مدل موی جنجالی خود با طرح پرچم کشورش حسابی روی اعصاب هواداران فرانسوی رفته بود و اتفاقا در آن دیدار نیز عملکرد ضعیفی از خود برجای گذاشت.

ضمن آنکه این دومین گل مدافع راست مراکشی پاری‌سن ژرمن در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا بود. او همچنین چهار گل در لیگ یک فرانسه به ثمر رسانده و جزو آماده‌ترین شاگردان انریکه در این فصل رویایی بوده است.

دیدگاه‌ها