کد خبر : 2119845 | 26 فروردين 1404 ساعت 21:27 | 85.1K بازدید | 263 دیدگاه

دیوار زرد به شما افتخار می‌کند

دورتموند ۳-۱ بارسا: وداع باشکوه بی‌وی‌بی

بارسلونا علی‌رغم شکست ۳-۱ برابر دورتموند در ورزشگاه سیگنال ایدونا پارک، در مجموع ۵-۳ به پیروزی رسید و به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

دورتموند ۳-۱ بارسا: وداع باشکوه بی‌وی‌بی

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا یک قدم به رویای بزرگش نزدیک‌تر شد؛ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و شاید حتی کسب سه‌گانه! پسران هانسی فلیک که در بازی رفت شب راحتی را تجربه کردند و ۴-۰ به پیروزی رسیدند، امشب در آلمان اولین شکست‌شان در سال ۲۰۲۵ را متحمل شدند اما این نتیجه خللی در صعود آنها به مرحله نیمه‌نهایی ایجاد نکرد.

ویدئو: 373280

ترکیب دو تیم:

دورتموند: کوبل، آنتون، بن‌سبعینی، سوله، انمچا، گروس، اسونسون، کوتو، بایر، آدیمی، گیراسی

بارسلونا: شزنی، آرائوخو، کوبارسی، مارتین، کنده، دی‌یونگ، گاوی، فرمین، یامال، رافینیا، لواندوفسکی

دورتموند خیلی زود اولین موقعیتش را خلق کرد. ارسال خطرناکی از سمت چپ می‌رفت که با اشتباه کوبارسی وارد دروازه شزنی شود اما به هر شکل ممکن این توپ دفع شد. در دقیقه ۹ بود که دورتموند گل اول را به ثمر رساند. جایی که پاس کریم آدیمی از پشت محوطه جریمه به پاسکال گروس رسید اما این بازیکن با حرکت شزنی سرنگون شد و داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان داد تا گیراسی با یک ضربه چیپ شزنی را تسلیم کند. شش دقیقه بعد گروس گل دوم را هم زد اما پرچم کمک داور بالا بود و این گل مردود اعلام شد.

بارسا بالاخره در دقیقه ۲۶ توانست یک موقعیت جدی خلق کند. فرمین لوپز پس از همکاری دیدنی با رابرت لواندوفسکی در مقابل کوبل به توپ رسید اما ضربه‌اش از کنار دروازه به بیرون رفت.

2173451

شزنی در فاصله ۱۰ دقیقه دو واکنش عالی انجام داد و نگذاشت دورتموند به هدفش نزدیک شود. سنگربان لهستانی ابتدا ضربه سر بایر را مهار و دقایقی بعد شوت کریم آدیمی را به شکل فوق‌العاده‌ای دفع کرد.

در ادامه نیمه اول بازی بیشتر در میانه میدان دنبال شد تا این نیمه با همان یک گل به اتمام برسد. سه دقیقه از نیمه دوم گذشته بود که روی حمله دورتموند و عملکرد ضعیف دفاع بارسا، آدیمی در موقعیت شوت‌زنی قرار گرفت اما ضربه‌اش با مهار شزنی مواجه شد و سپس اسونسون تلاش کرد روی ریباند گلزنی کند که شزنی توپ او را هم گرفت. همان توپ توسط مدافعان بارسا به کرنر فرستاده شد تا ارسال اسونسون با ضربه سر بن‌سبعینی روی تیر ۲ توسط گیراسی تبدیل به گل دوم دورتموند شود. ۲-۰ برای دورتموند، نیمی از راه کامبک!

با این حال دیوار زرد خیلی زود ناامید شد. در دقیقه ۵۳ سانتر فرمین لوپز از سمت راست با اشتباه بن‌سبعینی وارد دروازه دورتموند شد و بارسا به گل اول رسید.

2173450

در ادامه بازی برای دقایقی آرام شد و کاملا مشخص بود که دورتموند امید زیادی به برگرداندن نتیجه ندارد و با گلی که بارسا به ثمر رساند، انگیزه آنها به شکل قابل توجهی کاهش یافته است تا اینکه در دقیقه ۷۶ حرکت انفجاری دورانویل در سمت راست همه چیز را تغییر داد. او توپ را به روی دروازه ارسال کرد و دفع اشتباه آرائوخو به گیراسی رسید تا او که امشب ارتش تک‌نفره دورتموند بود، هت‌تریکش را تکمیل کند. دورتموند دو دقیقه بعد گل چهارم را هم زد اما باز هم پرچم کمک داور مانع خوشحالی آنها شد و بازی ۳-۱ ماند.

2173449

بارسلونا در دقایق پایانی به وضوح از سبک بازی انفجاری دورتموند وحشت داشت و تلاش کرد بازی را مدیریت کند. برخلاف بسیاری از لحظات بازی اما این بار موفق بودند و توانستند همان نتیجه را حفظ کنند و به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کنند. حریف آنها فرداشب در دیدار اینتر-بایرن مونیخ در ورزشگاه سن‌سیرو مشخص خواهد شد.

پوشش زنده خبری

27 فروردين 1404 ساعت 00:27

دقیقه ۴+۹۰: پایان بازی با پیروزی ۳-۱ دورتموند.....اما این بارساست که با برتری ۵-۳ در مجموع دو دیدار صعود کرد

27 فروردين 1404 ساعت 00:23

دقیقه ۹۰: چهار دقیقه وقت اضافه برای اینکه دورتموند به دو گل برسد

27 فروردين 1404 ساعت 00:17

دقیقه ۸۶: لواندوفسکی که شب پرفروغی را سپری نکرد، جای خود را به دنی اولمو داد.

27 فروردين 1404 ساعت 00:14

دقیقه ۸۲: وااااای، چیزی نمانده بود که اریک گارسیا گل دوم بارسا را به ثمر برساند اما ضربه او با اختلاف کمی از کنار دروازه کوبل به بیرون رفت.

27 فروردين 1404 ساعت 00:10

دقیقه ۷۸: وااااای....گل چهارم؟ ...نهههههه....یولیان برانت دروازه بارسا را باز می‌کند اما داور این گل را به دلیل آفساید قبول نمی‌کند.

27 فروردين 1404 ساعت 00:08

دقیقه ۷۶: گللللللل...گل سوم برای دورتموند و باز هم گیراسی...حرکت عالی دورانویل و ارسال او به دهانه دروازه بارسا را آرائوخو ناقص دفع می‌کند و این فرصتی را در اختیار گیراسی قرار می‌دهد تا گیراسی با شوتی محکم کار را تمام کند.

2173426
27 فروردين 1404 ساعت 00:04

دقیقه ۷۰: بارسا هم دو تعویض انجام می‌دهد... فران تورس و اریک گارسیا به جای یامال و فرمین لوپز

27 فروردين 1404 ساعت 00:03

دقیقه ۶۵: دو تعویض برای دورتموند...رینا و دورانویل به جای انمچا و بایر

26 فروردين 1404 ساعت 23:55

دقیقه ۶۴: فررررررمین....ستاره جوان بارسا که روی حرکت خوب رافینیا صاحب موقعیت شده بود، ضربه‌اش را با فاصله از بالای دروازه به بیرون می‌زند.

26 فروردين 1404 ساعت 23:49

دقیقه ۵۹: اولین تعویض بازی برای بارسا...پدری به جای گاوی به زمین می‌رود.

مشاهده بیشتر

دیدگاه‌ها