ماچیدا باخت و رتبه اول را پس نگرفت؛
صدرنشینی یاران زاهدی در ژاپن قطعی شد
آویسپا با مهاجم ایرانی خود جایگاهش در صدر جدول جی لیگ ژاپن را تثبیت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال آویسپا فوکوئوکا که در دیدار اخیرش با حضور ثابت شهاب زاهدی در خط حمله نمایش هجومی مقابل یوکوهاما مارینوس داشت و موفق به کسب پیروزی دو بر یک شد، در پایان هفته دهم جی لیگ ژاپن به صدر جدول این رقابتها تکیه زده است.
یاران شهاب زاهدی با برتری مقابل یوکوهاما مارینوس که روز شنبه این هفته اتفاق افتاد، به صدر جدول جی لیگ ژاپن رسیدند، اما این احتمال وجود داشت در صورت برتری ماچیدا در مسابقهای که روز بعد انجام میشد، دوباره در جدول پایین بروند که این اتفاق نیفتاد.
آویسپا فوکوئوکا در حضور مهاجم ایرانی خود در هشت مسابقه اخیرش توانسته یک پیروزی در جام حذفی و 6 برد و یک مساوی در جی لیگ ژاپن داشته باشد و به صدر جدول برسد که حالا توانسته این جایگاه را حفظ کند.
یاران زاهدی روز یکشنبه هفته آینده در یازدهمین بازی فصل جی لیگ ژاپن به مصاف شیمیزو پلاس رده دوازدهمی میروند که امیدوار به کسب یک برد دیگر و تداوم صدرنشینی هستند.
