دوومیدانی قهرمانی نوجوانان آسیا؛
صعود مرادی به نیمه نهایی ۴۰۰ متر
امیدرضا مرادی به مرحله نیمه نهایی ۴۰۰ متر مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا راه یافت.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، در جریان برگزاری روز نخست ششمین دوره رقابتهای دوومیدانی قهرمانی نوجوانان آسیا (۲۰۲۵ عربستان) صبح امروز امیدرضا مرادی در دور مقدماتی ۴۰۰ متر موفق شد با ثبت زمان ۵۰.۷۵ ثانیه به مرحله نیمه نهایی راه یابد.
مرحله نیمه نهایی ماده ۴۰۰ متر پسران، ساعت ۱۷:۰۰ امروز (سهشنبه ۲۶ فروردین) برگزار میشود.
مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا از امروز سهشنبه ۲۶ فروردین در شهرک ورزشی نایف در منطقه قطیف عربستان در حال برگزاری است. تیم ملی دوومیدانی کشورمان نیز با ۹ ورزشکار در این مسابقات شرکت کرده است.
تیم دوومیدانی نوجوانان ایران در این دوره از رقابتها با ترکیب کیارش کابلی، آرمان امینی (پرتاب وزنه)، امیررضا آهنین مرام (پرتاب چکش)، امیدرضا مرادی (۴۰۰ متر)، محمدحسن درویشی (۲۰۰ متر)، محمدصالح کمره (۳۰۰۰ متر) در بخش پسران و امالبنین طهرانی فرد (پرتاب وزنه)، هستی سیاه منصوری (پرتاب چکش) و سامیا شهپری (۳۰۰۰ متر) نیز در بخش دختران به مصاف رقبای خود خواهند پرداخت.