کد خبر : 2119638 | 26 فروردين 1404 ساعت 00:28 | 34.8K بازدید | 148 دیدگاه

حسن‌زاده: شاید دوباره کسر امتیاز کنیم؛

روز سیاه فوتبال ایران از نظر کمیته انضباطی!

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد که تیم‌ها در صورت تخلف تماشاگران‌شان با کسر امتیاز مواجه می‌شوند.

روز سیاه فوتبال ایران از نظر کمیته انضباطی!

به گزارش "ورزش سه"، دیدار جنجالی تیم‌های چادرملو اردکان و تراکتور تبریز در هفته بیست و ششم لیگ برتر که تساوی دو بر دو در ورزشگاه شهید نصیری یزد را به دنبال داشت، با حواشی زیادی همراه بود و شعارهای داده شده به علیرضا بیرانوند کاری کرد تا حالا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رأی سنگینی علیه تیم میزبان صادر کند.

حسن‌زاده ضمن اشاره به کسر یک امتیاز از تیم چادرملو اردکان به دلیل توهین تماشاگرانش در مسابقه مقابل تراکتور عنوان کرد: در بازی‌ای که در تاریخ 22 فروردین 1404 در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار شد، متاسفانه شاهد اتفاقات جالبی مسابقه نبودیم و به نظرم همان‌طور که در گزارش ناظر مسابقه هم قید شد، روز سیاه فوتبال ایران بود.

او که پیرامون آرای پرشمار انضباطی با برنامه فوتبال برتر به طور تلفنی صحبت می‌کرد، به تمام باشگاه‌ها هشدار داد و گفت: در تمام مسابقات پیش‌رو اگر چنین اتفاقاتی را شاهد بودیم، حتی شاید بیش از یک امتیاز کسر کنیم.

ویدئو: 373198

با این شرایط و با توجه به حساسیت بالای چهار هفته پایانی لیگ برتر، تمام باشگاه‌ها باید متوجه رفتار تماشاگران خودی در بازی‌های خانگی باشند تا بیش از این دچار جرایم مالی و حتی کسر امتیاز نشوند.

دیدگاه‌ها