کد خبر : 2119262 | 24 فروردين 1404 ساعت 13:44 | 29.9K بازدید | 48 دیدگاه

کابوس اسپانیایی‌ها داور بازی بارسا-دورتموند شد

مائوریتزیو ماریانی به عنوان داور بازی بارسلونا و دورتموند از سوی یوفا انتخاب شد.

کابوس اسپانیایی‌ها داور بازی بارسا-دورتموند شد

به گزارش "ورزش سه"، داور دیدار برگشت مرحله یک‌ چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا میان بروسیا دورتموند و بارسلونا مشخص شد. بارسلونا با برتری۰-۴ از بازی رفت قدم به این دیدار خواهد گذاشت و قضاوت این مسابقه را مائوریتزیو ماریانی ایتالیایی برعهده خواهد داشت. مارکو دی بلو، دیگر داور ایتالیایی، هم او را در اتاق کمک داور ویدیویی همراهی می‌کند.

ماریانی از اول ژانویه به‌ عنوان یکی از ۳۰ داور برتر اروپا در گروه نخبگان یوفا در کنار ژائو پدرو سیلوا پرتغالی معرفی شد. نکته قابل توجه این که این داور ایتالیایی هفته گذشته هم قضاوت دیدار رفت میان پاری‌ سن‌ ژرمن و استون ویلا را در همین مرحله در لیگ قهرمانان برعهده داشت.

2172287

این مسابقه هفتمین دیدار او در این فصل از لیگ قهرمانان خواهد بود. ماریانی پیش از این هم دو بازی با حضور تیم‌های اسپانیایی سوت زده است. اولین بازی مربوط به شکست ۰-۱ رئال مادرید برابر لیل و سپس آخرین دیدار خیرونا مقابل آرسنال که با پیروزی۱-۲ شاگردان میکل آرتتا به پایان رسید.

این دیدار در سیگنال ایدونا پارک دومین باری خواهد بود که ماریانی در اروپا برای بارسلونا قضاوت می‌کند. او اولین  بار در مرحله پلی‌آف لیگ اروپا برابر منچستریونایتد در اسپاتیفای نوکمو برای این تیم شوت زد که آن مسابقه‌ که با تساوی ۲-۲ خاتمه یافت.

همین موضوع درباره بروسیا دورتموند هم صدق می‌کند. او پیش از این تنها یک بار برای زنبورها در مرحله گروهی فصل ۲۳-۲۰۲۲ و در پیروزی ۱-۴ دورتموند برابر سویا در سانچز پیزخوان برای آنها قضاوت کرده است.

دیدگاه‌ها