کد خبر : 2119261 | 24 فروردين 1404 ساعت 13:41 | 11.6K بازدید | 11 دیدگاه

پایان دوران گارسیا پیمینتا

رسمی: مربی سویا اخراج شد

باشگاه سویا پس از آنکه فاصله با منطقه سقوط به هفت امتیاز رسید، گارسیا پیمینتا را برکنار کرد.

رسمی: مربی سویا اخراج شد

به گزارش "ورزش سه"، هیئت مدیره سویا صبح امروز گرد هم آمدند و تصمیم گرفتند خاوی گارسیا پیمینتا را از سرمربیگری تیم اصلی اخراج کنند. خواکین کاپاروس از دوشنبه هدایت سویا را بر عهده خواهد گرفت.

کاپاروس وظیفه دارد مسیر سویا را که چهار بازی اخیر خود در لالیگا را به‌صورت متوالی باخته، اصلاح کند. پیروزی لاس‌پالماس مقابل ختافه، فاصله با منطقه سقوط را به هفت امتیاز رسانده و زنگ خطر را در نروین به صدا درآورده است.

2172283

گارسیا پیمینتا تابستان گذشته با قراردادی یک‌ساله به‌اضافه یک سال اختیاری به سویا پیوست. در سپتامبر، زمانی که نتایج تیم متوسط بود، به‌طور شگفت‌انگیزی قراردادش برای یک فصل دیگر تمدید شد. حالا سویا باید دستمزد باقی‌مانده این فصل و فصل اضافی را به او پرداخت کند.

کاپاروس برای چهارمین بار سرمربی سویا می‌شود. او در سال ۲۰۰۱ تیم را به دسته بالاتر رساند و تا ۲۰۰۵ در این تیم ماند. در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نیز به‌عنوان مربی موقت وارد شد تا سهمیه اروپا را کسب کند. این بار، مأموریت او حفظ تیم در لالیگا است، و اگر ممکن باشد، با آرامش نسبی.

2172284

دیدگاه‌ها