کد خبر : 2119183 | 24 فروردين 1404 ساعت 01:27 | 6.3K بازدید | 3 دیدگاه

تودور: مودبانه نیست که با تیاگو موتا مقایسه شوم

ایگور تودور، سرمربی یوونتوس، معتقد است مقایسه شدن او با تیاگو موتا کار درستی از سوی خبرنگاران نیست.

تودور: مودبانه نیست که با تیاگو موتا مقایسه شوم

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس در هفته سی‌ و دوم رقابت‌های سری A با نتیجه نزدیک ۲-۱ از سد میهمانش لچه عبور کرد تا روند رو به رشد بیانکونری با ایگور تودور همچنان ادامه‌دار باشد و آنها را موقتا به رتبه سوم جدول رده بندی برساند.

سرمربی کروات یوونتوس در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت: "بازی را خوب شروع اما بد تمام کردیم. بعد از لو دادن توپ توسط تورام کمی عصبی شدیم اما هفتاد دقیقه بازی خوبی انجام دادیم. همین کافی است، خوشحالیم و رو به جلو می‌رویم."

عملکرد کوپمینرس و ولاهوویچ را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
کوپماینرز به یک گل نیاز داشت، پاهایش را متفاوت می‌بینم و ذهنش را هم همینطور؛ دوشان بازی فداکارانه‌ای انجام داد و فقط گل نزد: معمولاً توپ را وارد دروازه می‌کند اما متاسفانه امروز اینطور نشد.

آیا یوونتوس از نظر فیزیکی دچار افت است؟
از نظر روانی شرایط بدی بود از نظر فیزیکی بستگی به خواسته‌های یک مربی دارد. برای نوع فوتبالی که من دوست دارم، که با ریتم بازی می‌شود، یک آمادگی جسمانی خاص لازم است و بعد می‌توان به شکل های مختلف پیروز شد و هر کسی می‌تواند راه خود را انتخاب کند.

2172133

چرا کامبیاسو در سمت راست و وه‌آ در سمت چپ بازی کردند؟
چون وه‌آ همیشه ترجیح می‌دهد در سمت چپ بازی کند و کامبیاسو در سمت راست راحت است و بنابراین من به این موضوع احترام گذاشتم.

آیا گل دوم یک گل زیبا نسبت به دوران تیاگو موتا است؟
دوست ندارم با کسی مقایسه شوم، به خصوص با مربیانی که اینجا بوده‌اند. فکر نمی‌کنم این کار مودبانه‌ای باشد. این یک گل بسیار زیبا بود و این درست است. ما تمریناتی را برای توسعه بازی در جناحین انجام دادیم و به بازیکنان کمک کردیم تا بهتر یکدیگر را پیدا کنند.

آیا می‌توان از حالا برای فصل آینده رویاپردازی کرد؟
همیشه یک جواب می‌دهم، خوشحالم و یوونتوس را تمرین می‌دهم و تمرین فردا صبح را آماده می‌کنم.

دیدگاه‌ها