کد خبر : 2119066 | 23 فروردين 1404 ساعت 18:11 | 13K بازدید | 64 دیدگاه

امتیاز حسینی از سپاهان حالا به چشم آمد!

توقف سپاهان در دیدار هفته گذشته مقابل آلومینیوم اراک کاری کرد تا آنها اکنون با تراکتور هم‌امتیاز نباشند.

امتیاز حسینی از سپاهان حالا به چشم آمد!

به گزارش "ورزش سه"، تراکتور با وجود اینکه روز گذشته به تساوی دو بر دو در مسابقه روز گذشته مقابل چادرملو اردکان رسید، اما همچنان با یک بازی کمتر و دو امتیاز بیشتر نسبت به سپاهان، صدرنشین لیگ برتر است ولی در صورت برتری طلایی پوشان در جدال هفته 25 برابر آلومینیوم اراک، این دو تیم ممکن بود همین حالا هم‌امتیاز باشند که شاگردان سید مجتبی حسینی این اجازه را به اصفهانی‌ها ندادند.

شاگردان مجتبی حسینی که سال گذشته با پیروزی در دیدار هفته چهاردهم لیگ برتر مقابل سپاهان کاری کردند تا این تیم از کورس قهرمانی و صدرنشینی عقب بیفتد، هفت روز قبل هم توانستند طلایی پوشان اصفهان را در اراک متوقف کنند تا حالا این تیم با تراکتور هم‌امتیاز نباشد.

2171903

سپاهان در صورت برتری در دیدار هفته گذشته مقابل آلومینیوم، اکنون در امتیاز 55 با تراکتور برابر بود و شانس قهرمانی بیشتری پیدا می‌کرد که شاگردان مجتبی حسینی این فرصت طلایی را از زردها گرفتند و گل دقیقه 10+90 محمدامین کاظمیان موجب شد تا فعلا تراکتور با خیال راحت صدرنشین باشد.

تراکتور حتی در صورت شکست در مسابقه معوقه‌اش هم بدون استرس صدرنشین لیگ برتر خواهد بود، اما سپاهان با برد در اراک می‌توانست به سرخ‌پوشان تبریزی نزدیک‌تر از همیشه شود که این اتفاق نیفتاد و امتیاز از دست رفته آنها برابر شاگردان حسینی حالا بیشتر به چشم می‌آید.

دیدگاه‌ها