کد خبر : 2119056 | 23 فروردين 1404 ساعت 17:17 | 18.1K بازدید | 4 دیدگاه

پنالتی بدموقع، دو امتیاز را از پیکان گرفت

صدای گریه بازیکن جوان در کویر پیچید (عکس)

گریه‌های بازیکن جوان پیکان بعد از بازی با مس شهربابک حاشیه تلخ این مسابقه حساس لیگ یک بود.

صدای گریه بازیکن جوان در کویر پیچید (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، پیکان که یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر است ، روز گذشته در شهربابک به مصاف مس رفت و به تساوی یک بر یک رسید. در این مسابقه خودروسازان با گل رضا رضایی از حریف پیش افتادند اما با گلی که در دقیقه 85 از روی نقطه پنالتی برای مس شهربابک حاصل شد، پیروزی برای پیکان از دست رفت وسیروس دین‌محمدی و شاگردانش به یک امتیاز قناعت کردند.

حاشیه تلخ مسابقه مس و پیکان به گریه‌های عرفان جمشیدی بازیکن جوان خودروسازان برمی‌گشت؛ این وینگر 21 ساله که در فصل جاری یکی از نفرات اصلی پیکان بوده، در بازی دیروز به عنوان یار تعویضی به زمین رفت و چند دقیقه بعد از حضور در ترکیب مرتکب خطای پنالتی شد. جالب اینکه بازیکن جوان خودروسازان در لحظات پایانی بازی یک فرصت گلزنی عالی را نیز هدر داد تا در نهایت بابت اتفاقات پیش آمده اشک از چشمانش جاری شود.

2171884

گریه‌های جمشیدی در شهربابک اتفاقی بود که با واکنش پیکانی‌ها مواجه شد. بازیکنان باتجربه پیکان بعد از این اتفاق به سمت بازیکن جوان خود رفتند و سعی کردند به او دلداری بدهند.

این در حالی بود که سیروس دین‌محمدی سرمربی پیکان در بازی دیروز و بعد از آنکه یک بر صفر پیش افتاد، تعداد زیادی از نفرات اصلی و باتجربه خود را بیرون کشید و به جوان‌ها میدان داد که در نهایت این تغییرات گسترده منجر به خطای پنالتی و تعویض برد با تساوی توسط پیکانی‌ها شد.

دیدگاه‌ها