کد خبر : 2118842 | 22 فروردين 1404 ساعت 22:04 | 12.8K بازدید | 25 دیدگاه

امیدوارم تراکتور قهرمان لیگ شود

طاهران: باید مجسمه اخباری را در شهر نصب کنند

کاپیتان چادرملو می‌گوید که تیم آنها برابر بهترین تیم لیگ برتر ایران به مساوی ارزشمندی دست پیدا کرده‌اند.

طاهران: باید مجسمه اخباری را در شهر نصب کنند

به گزارش "ورزش سه"، دیدار حساس و تماشایی تیم‌های فوتبال چادرملو اردکان و تراکتور تبریز با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. با توجه به جایگاه تراکتور به عنوان صدرنشین لیگ برتر و مهره‌های شاخصی که در اختیار دارد، شاید انتظار می‌رفت شاگردان دراگان اسکوچیچ در ورزشگاه شهید نصیری یزد کار آسانی در پیش داشته باشند، اما تیم چادرملو با نمایشی منسجم و تهاجمی موفق شد یک امتیاز ارزشمند از این تقابل دشوار به‌دست آورد. این نتیجه نشان‌دهنده عیار بالای تیم تحت هدایت سعید اخباری و توانایی بازیکنان آن در رقابت با تیم‌های مدعی لیگ برتر است.

ویدئو: 372988

یکی از چهره‌های برجسته تیم چادرملو در این مسابقه، علی طاهران، کاپیتان و هافبک میانی تیم بود. طاهران که فوتبال حرفه‌ای خود را از تیم تراکتور آغاز کرده و سال‌ها در رده‌های مختلف این باشگاه توپ زده، در برابر تیم سابقش عملکرد خوبی داشت و نقشی کلیدی در ساختار تیمی چادرملو ایفا کرد. این بازیکن خوش‌اخلاق در پایان مسابقه نیز در اقدامی جالب توجه، برای تیم سابق خود آرزوی موفقیت کرد. هواداران تراکتور نیز که خاطرات خوبی از طاهران در ذهن دارند، با تشویق‌های خود از او تقدیر کردند.

طاهران در پایان دیدار مقابل تراکتور اظهار داشت: «بازی کردن مقابل تیمی مانند تراکتور کار بسیار سختی است. تیمی فوق‌العاده با بازیکنانی با کیفیت که به‌نظر من بهترین تیم ایران هستند. تراکتور از لحاظ ساختار، برنامه‌ریزی و بودجه چند صد میلیاردی در سطح بالایی قرار دارد. با این حال ما امروز نشان دادیم که تیم‌مان قابل احترام است. ما نیز بازیکنان فوق‌العاده‌ای داریم که تا اینجای فصل نتایج درخشانی کسب کرده‌اند.»

وی ادامه داد: «واقعاً دوست داشتم این حرف را در پایان فصل بزنم اما به نظرم الان زمان مناسبی است؛ واقعاً باید مجسمه آقای سعید اخباری را در میدان اصلی شهر نصب کنند. او در سه سال گذشته تیم را از لیگ پایین‌تر به لیگ برتر آورد و حالا ما در رتبه هفتم جدول قرار داریم.»

طاهران گفت: «ما با تیم‌هایی که چند صد میلیاردی هزینه کرده‌اند رقابت می‌کنیم. هنوز چهار بازی دیگر باقی مانده و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا بهترین نتایج را کسب کنیم و دل هواداران‌مان را شاد کنیم.»

کاپیتان چادرملو در خصوص تشویق هواداران تراکتور نیز گفت:«هواداران تراکتور همیشه به من لطف داشته‌اند. نزدیک به ۱۰ سال در این تیم بودم؛ از رده‌های پایه تا سه فصل حضور در تیم بزرگسالان. امروز هم از طرف آن‌ها مورد محبت قرار گرفتم و از صمیم قلب برایشان آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم در ادامه راه، نتایج خوبی کسب کنند و در نهایت قهرمان لیگ برتر شوند.»

دیدگاه‌ها