کد خبر : 2118807 | 22 فروردين 1404 ساعت 20:55 | 1.9K بازدید | 4 دیدگاه

با تمام اتفاقات و مصدومیت‌ها، نتایج خوبی گرفته‌ایم

بابت افزایش انتظارات از ذوب‌آهن خوشحالم

سرمربی ذوب‌آهن گفت که مصدومیت‌های متعدد، تنها بخشی از مشکلات تیمش در این فصل بود.

بابت افزایش انتظارات از ذوب‌آهن خوشحالم

به گزارش "ورزش سه"، جدال ذوب‌آهن و شمس‌آذر با تساوی یک بر یک به پایان رسید. در نشست خبری پس از بازی، ربیعی درباره بالا رفتن انتظارات از تیمش توضیح داد: از اینکه انتظارات از تیم ذوب‌آهن افزایش یافته، خوشحال و مفتخرم. چه در فصل گذشته که من هدایت این تیم را برعهده داشتم و چه در فصل جاری، خوشبختانه تیم روندی را طی کرده که باعث شده ذوب‌آهن حتی یک هفته هم دغدغه سقوط یا قرار گرفتن در جمع تیم‌های پایین جدول را نداشته باشد. این مسئله حاصل تلاش همه‌جانبه کادر فنی، مدیریت باشگاه و تمامی عوامل تیم است.

ویدئو: 372954

سرمربی ذوبی‌ها اظهار داشت: وقتی تیمی در فصل گذشته رتبه پنجم جدول را به دست آورده و در فصل جاری نیز در رده‌ای مانند هفتم قرار دارد، طبیعی است که سطح توقعات افزایش پیدا کند. ما خود نیز از این توقعات استقبال می‌کنیم، چرا که نشان می‌دهد تیم مسیر رو به رشدی را طی کرده است. با این حال، مایلم عملکرد ذوب‌آهن در این دو فصل مورد تحلیل و بررسی دقیق‌تری قرار گیرد؛ از جمله اینکه با چه بودجه‌ای کار کرده‌ایم، چه امکاناتی در اختیار داشتیم و چگونه تیم را مدیریت کرده‌ایم.

او گفت: متأسفانه در طول فصل با چالش‌هایی در مسیر رسیدن به ثبات ترکیب مواجه بودیم. به‌عنوان نمونه، در خط دفاعی، دو بازیکن اصلی ما یعنی فریبرز گرامی و دانیال ایری در هفته‌های پایانی نیم‌فصل اول به ترکیب ثابت رسیدند، اما درست زمانی که ثبات در خط دفاعی شکل گرفته بود، هر دو بازیکن را از دست دادیم. در خط میانی، کمال کامیابی‌نیا را داشتیم و امروز نیز فردین یوسفی تنها ده دقیقه در زمین بود، چرا که بر اساس نظر پزشکی، توان بازی بیشتر از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه را نداشت.

ربیعی ادامه داد: در خط حمله نیز شرایط مشابهی داشتیم. به‌طور مثال، سبحان خاقانی در دیدار مقابل سپاهان و تراکتور عملکرد بسیار خوبی داشت و روند روبه‌رشدی را آغاز کرده بود، اما متأسفانه او را نیز به دلیل پارگی رباط صلیبی از دست دادیم. به همین دلیل، تداوم در ترکیب ایده‌آل و تثبیت خطوط مختلف برای ما دشوار شد، با این حال تلاش کردیم در هر شرایطی بهترین عملکرد را ارائه دهیم.

سرمربی ذوب‌آهن در ادامه گفت: امروز تیم ما بازیکنان کلیدی خط حمله یعنی مرتضی تبریزی، حمید طاهرخانی، محمد عباس‌زاده و آرمان رمضانی را در اختیار نداشت؛ سه مهاجم اصلی که نقش پررنگی در ساختار تهاجمی تیم دارند. اگر بخواهم صادقانه بگویم، حجم غیبت بازیکنان‌مان در این بازی بسیار بالا بود. اگر خط حمله ذوب‌آهن را بررسی کنیم، تقریباً هفت تا هشت بازیکن داریم که در پست‌های جلوی زمین بازی می‌کنند؛ از این جمع، امروز سبحان خاقانی، حمید طاهرخانی، مرتضی تبریزی، آرمان رمضانی و محمد عباس‌زاده غایب بودند. به عبارت دیگر، پنج مهره تهاجمی خود را در اختیار نداشتیم.

وی گفت: آرمان رمضانی با وجود مصدومیت از ناحیه انگشت پا و در شرایطی که تحت درمان دارویی شدید و تزریق مسکن قرار گرفته بود، روی نیمکت حضور داشت تا در صورت نیاز اضطراری از او استفاده کنیم. چنین شرایطی نشان‌دهنده سطح تعهد و انگیزه بازیکنان ماست. هر زمان که تلاش کردم به ثبات تاکتیکی و ترکیب مشخصی در تیم برسم تا روند نتیجه‌گیری ما ارتقا یابد، متأسفانه اتفاقاتی رخ داد که این روند را مختل کرد. قطعاً این موضوع باید به‌صورت دقیق تحلیل شود. اگر فصل به پایان برسد، حتماً زمانی را اختصاص خواهم داد تا تمام لحظات این فصل را مرور و بررسی کنم.

ربیعی گفت: نمی‌خواهم این صحبت‌ها به‌عنوان بهانه‌جویی تلقی شود، اما باید بگویم که مشکلات ما تنها به مصدومان محدود نشد. زمین چمن فولادشهر در شرایط مناسبی نبود و خود ما نیز زمین تمرین استانداردی نداشتیم که همین موضوع باعث مصدومیت چند بازیکن شد. از سوی دیگر، یکی از بهترین بازیکنان‌مان به دلیل اعزام به خدمت سربازی از تیم جدا شد و متأسفانه یکی دیگر از بازیکنان‌مان نیز در حادثه آتش‌سوزی دچار سوختگی شد، کمال کامیابی‌نیا هم رباط صلیبی داد. مجموعه این اتفاقات، شرایط را برای حفظ ثبات و ادامه روند مطلوب دشوار کرد.

وی اظهار داشت: با این وجود، وقتی همه این مسائل را در کنار هم قرار می‌دهم، معتقدم تیم ذوب‌آهن عملکرد بسیار خوبی داشته و توانسته تا به اینجای کار، به ثباتی نسبی دست پیدا کند. توقعاتی که از من و تیمم وجود دارد را درک می‌کنم و طبیعی است که وقتی تیمی در چنین شرایطی باقی می‌ماند، انتظارها نیز بالا می‌رود.

سرمربی ذوب‌آهن در پایان گفت: با وجود تمام این مسائل، انگیزه تیم ما همچنان بالاست. بچه‌ها امروز با تمام توان و انگیزه بازی کردند و مطمئن باشید این روند را تا هفته سی‌ام ادامه خواهیم داد. هدف ما هم حفظ روح فوتبال جوانمردانه است و هم تلاش برای تحقق عدالت ورزشی در زمین مسابقه. امیدواریم در پایان فصل، آنچه خیر و مصلحت الهی است، برای همه تیم‌ها رقم بخورد.

دیدگاه‌ها