شجاعیان، مامور بقای هوادار در لیگ برتر
کاپیتان تیم فوتبال هوادار برای سومین بازی متوالی موفق شد برای تیمش گلزنی کند.

به گزارش "ورزش سه"، تیم هوادار تهران در حالی که میرفت با کسب سومین برد متوالی خود، شرایطش برای بقا در لیگ برتر را هموارتر کند، یک گل لحظه آخری اجازه نداد شگفتی شاگردان روانخواه در اهواز کامل شود. با این حال همین یک امتیاز هم هوادار را به رده های بالاتر نزدیکتر کرد تا با یک بازی کمتر نسبت به دیگر تیمهای انتهای جدول شانس خوبی برای بهبود شرایط خود داشته باشد.
تنها گل بنفشپوشان را داریوش شجاعیان کاپیتان این تیم به ثمر رساند. او با فرار عالی پشت مدافعان و دریافت پاس عمقی عرفان معصومی، نه تنها اولین حمله جدی روی دروازه استقلال خوزستان را خلق کرد بلکه تنها گل تیمش را هم به ثمر رساند. شجاعیان وقتی با احمد گوهری در مصاف تک به تک قرار گرفت، با یک حرکت زیبا توانست او را هم فریب دهد و خود را مقابل دروازه خالی قرار دهد و به راحتی گلزنی کند.

سومین نتیجه مثبت و متوالی هوادار در حالی به دست آمد که باز هم نام داریوش شجاعیان پای آن ثبت شده است. کاپیتان هوادار پس از آنکه در دیدار با چادرملو یکی از دو گل تیمش را زد و مقابل ملوان هم یک گل و یک پاس گل داشت، حالا دشت یک امتیازی در ورزشگاه غدیر اهواز را هم به نام خود ثبت کرد.
هوادار در حالی نسبت به هر زمان دیگری به بقا در لیگ برتر امیدوارتر شده که ظاهرا باید در کنار کار تیمی شاگردان روانخواه، داریوش شجاعیان را نقش اول و ناجی این تیم در ماموریت بقا در لیگ برتر دانست.