کد خبر : 2118562 | 21 فروردين 1404 ساعت 21:18 | 14.8K بازدید | 24 دیدگاه

اسدبیگی: بعدا درباره پرسپولیس حرف می‌زنم

هافبک تیم فولاد خوزستان تاکید کرد که در بازی‌های بعدی نیز به دنبال کسب برد خواهند بود.

اسدبیگی: بعدا درباره پرسپولیس حرف می‌زنم

به گزارش "ورزش سه"، سینا اسدبیگی بعد از پیروزی فولاد مقابل استقلال در چارچوب هفته بیست و ششم لیگ برتر، در واکنش به این برد تیمش گفت: «بعد از دو سه هفته که در بازی‌هایمان نتوانستیم نتیجه لازم را کسب کنیم، خدا را شکر امروز توانستیم یک بازی خوب ارائه دهیم و با یک بازی حساب شده توانستیم بازی را ببریم.»

ویدئو: 372836

او درباره انتقالش به فولاد و فصلی که با این تیم سپری کرده توضیح داد: «باید از آقای گل‌محمدی تشکر کنم. ابتدای فصل که از پرسپولیس به فولاد آمدم متاسفانه شرایط خوبی نداشتم ولی خدا کمک کرد و توانستم خودم را جمع و جور کنم و خدا را شکر می‌کنم که توانستم یک فصل خوب با فولاد سپری کنم.»

اسدبیگی در واکنش به اینکه علت جدایی او از پرسپولیس چه بود، پاسخ داد: «الان تیم پرسپولیس شرایط خوبی ندارد و من دوست ندارم برای این تیم حاشیه درست کنم. حالا انشاالله در یک فرصت مناسب در این باره حرف می‌زنم.»

این بازیکن فولاد درباره دیدار پیش رو مقابل تراکتور تاکید کرد:
«همانطور که قبلا هم گفته بودم ما پله پله پیش می‌رویم و کاری به تیم‌های دیگر نداریم. ما فولاد هستیم و برای حفظ شخصیت این تیم، بازی به بازی پیش می‌رویم. سه امتیاز همه بازی‌ها برایمان مهم است و انشاالله می‌رویم تا بازی‌های بعدی را ببریم.»

دیدگاه‌ها