پایان طلسم یازده ساله فولاد برابر استقلال در تهران
این اولین پیروزی فولاد خوزستان مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی بعد از یازده سال بود.

به گزارش "ورزش سه"، فولاد با تک گل امیرمسعود سرآبادانی در ورزشگاه آزادی برابر استقلال به پیروزی رسید و حالا شاگردان یحیی گلمحمدی بار دیگر اختلاف خود را با پرسپولیس به سه امتیاز کاهش دادند.
این پیروزی که با نمایش قابل احترام شاگردان یحیی به ثبت رسید، اولین برد فولادیها مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی بعد از یازده سال بود که باعث شد تا طلسم طولانی مدت قرمزهای اهواز برابر آبیهای پایتخت شکسته شود.
تا پیش از بازی امشب فولاد و استقلال، آخرین پیروزی فولاد در ورزشگاه آزادی در شهریور ماه ۱۳۹۳ رقم خورده بود که شاگردان دراگان اسکوچیچ با تک گل سروش رفیعی برابر شاگردان امیر قلعهنویی به پیروزی رسیدند.
از آن بازی تاکنون دو تیم در ۱۰ بازی متوالی در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفته بودند که حاصل آن پنج پیروزی برای استقلال و ثبت پنج تساوی بود و حالا یحیی گلمحمدی توانست این طلسم را در ورزشگاه آزادی از بین ببرد.
تقابلهای استقلال و فولاد در ورزشگاه آزادی طی یازده سال اخیر:
استقلال ۳-۱ فولاد ۱۳۹۴ (جام حذفی)
استقلال ۳-۰ فولاد ۱۳۹۴
استقلال ۱-۰ فولاد ۱۳۹۵
استقلال ۰-۰ فولاد ۱۳۹۶
استقلال ۰-۰ فولاد ۱۳۹۷
استقلال ۱-۱ فولاد ۱۳۹۸
استقلال ۱-۰ فولاد ۱۳۹۹
استقلال ۱-۰ فولاد ۱۴۰۰
استقلال ۱-۱ فولاد ۱۴۰۱
استقلال ۱-۰ فولاد ۱۴۰۲
استقلال ۰-۱ فولاد ۱۴۰۳