کد خبر : 2118495 | 21 فروردين 1404 ساعت 14:30 | 56.8K بازدید | 26 دیدگاه

کلین‌شیت گلر جوان در اولین بازی ملی؛

ایران ۵-۰ کویت: برای تایلند گرم کردیم

ملی‌پوشان فوتسال ایران در دومین مسابقه تورنمنت چهارجانبه تایلند، با پنج گل برابر کویت به پیروزی دست پیدا کردند.

ایران ۵-۰ کویت: برای تایلند گرم کردیم

به گزارش ورزش سه، تیم‌های ملی ایران و کویت در شرایطی برای دهمین بار در تاریخ به مصاف همدیگر رفتند که هر دو تیم، تورنمنت تایلند را با شکست آغاز کرده بودند و به کسب امتیاز در این مسابقه نیازی مبرم داشتند. اگرچه کویت به‌سان گذشته حریف چندان دردسرسازی برای ایران ظاهر نشد و حتی با وجود مربی اسپانیایی برونو گارسیا، تهدید بزرگی برای شاگردان شمسایی نبود و در نهایت این سالنی‌بازهای ایرانی بودند که در کنار ثبت کلین شیت، جشنواره گلزنی هم به پا کردند.

2170883

تیم ملی فوتسال با ترکیب کاملا متفاوتی نسبت به بازی قبلی وارد زمین مسابقه شد و مطابق انتظار مالکیت توپ را در دست گرفت و حملات متعددی را به روی دروازه کویتی‌ها وارد کرد. فوتسالسیت‌های شمسایی در حالی نیمه نخست را با دو گل به رختکن رفتند که فرصت برای به ثمر رساندن گل‌های بیشتر را از دست دادند.

2170881

در نیمه دوم، سالنی‌بازهای کشورمان مجال خودنمایی به حریف درجه سومی کویت ندادند و اختلاف برتری را به پنج گل رساندند. اگرچه تیم شمسایی همانند بازی با روسیه در ضربات پایانی کمی لَنگ زد و موقعیت‌های فراوانی به گل تبدیل نشد.

در این جدال، مسعود یوسف، مهدی کریمی، حسین سبزی، بهروز عظیمی و حسین طیبی برای تیم ملی فوتسال موفق به گلزنی شدند و بهزاد رسولی در اولین تجربه خود در سنگرتوری تیم ملی، کلین شیت کرد.

2170882

تیم ملی فوتسال که بازی قبلی خود مقابل روسیه را شکست خورده بود، با این برتری سه امتیازی شد و در دیدار پایانی، روز شنبه به مصاف تایلند خواهد رفت.

دیدگاه‌ها