کد خبر : 2118423 | 21 فروردين 1404 ساعت 00:56 | 15K بازدید | 69 دیدگاه

لواندوفسکی: بردیم اما به نیمه نهایی فکر نمی‌کنیم!

رابرت لواندوفسکی معتقد است با وجود پیروزی ۴-۰ مقابل دورتموند در مونتجوئیک، نباید حریف را در بازی برگشت دست کم بگیرند.

لواندوفسکی: بردیم اما به نیمه نهایی فکر نمی‌کنیم!

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه پرگل ۴-۰ از سد میهمانش دورتموند گذشت تا شاگردان هانسی فلیک با کسب یک پیروزی رویایی در آستانه صعود به جمع چهار تیم نهایی چمپیونزلیگ قرار بگیرند.

یکی از ستاره‌های اصلی امشب بلوگرانا که توانست دو گل برای تیمش به ثمر برساند، رابرت لواندوفسکی باتجربه بود که شمار گل‌های خود برابر تیم سابقش را به عدد باورنکردنی ۲۹ رساند‌.

لواندوفسکی که به عنوان بهترین بازیکن زمین نیز انتخاب شد در گفت‌وگو با خبرنگاران بعد از پایان بازی گفت: "در حال حاضر به نیمه نهایی فکر نمی‌کنیم چرا که یک بازی دیگر داریم. اگرچه چهار گل در خانه به دورتموند زدیم اما بازی برگشت باقی مانده است.

در نهایت فرقی ندارد مقابل چه تیمی یا در کجا بازی کنیم، ما همیشه می‌خواهیم سبک خود را پیاده کنیم و همچنین برای بردن به دورتموند خواهیم رفت و این هدف ما خواهد بود. فکر می‌کنم در نیمه دوم خیلی قوی و خوب بازی کردیم و در نهایت چهار گل به ثمر رساندیم.

فکر می‌کنم از یک طرف اگر در یک بازی 4-0 برنده شوید باید در زمین دورتموند نیز در همان سطح یا بهتر بازی کنید و فوتبال همین است. ما همیشه می‌خواهیم در بالاترین سطح خود بازی کنیم.

فکر می‌کنم ما به عنوان یک تیم بازی کردیم و این مهمترین چیز است. من، لامینه یا رافینیا، چه در نهایت یک، دو یا سه گل بزنیم، برای بارسلونا گل می‌زنیم و همیشه می‌خواهیم کنار یکدیگر هم بازی کنیم."

2170736

دیدگاه‌ها