کد خبر : 2118408 | 21 فروردين 1404 ساعت 03:45 | 10.3K بازدید | 14 دیدگاه

حضور او به ما کمک زیادی می‌کند

رضایت بوژوویچ از همکاری با مجتبی جباری

سرمربی مونته‌نگرویی استقلال از کار کردن با مجتبی جباری رضایت دارد و این مسئله را بر زبان آورد.

رضایت بوژوویچ از همکاری با مجتبی جباری

به گزارش "ورزش سه"، مجتبی جباری که مدت زیادی نیست به کادرفنی استقلال اضافه شده و به عنوان مربی ایرانی در کنار میودراگ بوژوویچ حضور دارد، حواشی زیادی را پیرامون خود در روزهای گذشته تجربه کرده است.

درباره جباری شایعات زیادی در فضای مجازی مطرح شده که این ستاره سابق استقلال پاسخی به این موضوعات حاشیه‌ای نداده و تمرکز خود را روی کارش گذاشته است.

نکته قابل توجه اینکه بوژوویچ سرمربی مونته‌نگرویی استقلال هم از همکاری با جباری راضی است و این مسئله را بر زبان آورد. بوژوویچ درباره کار کردن با جباری گفت: «حضور آقای جباری کمک زیادی به ما می‌کند؛ چون چندین جام را همراه با این باشگاه کسب کرده و به خوبی با جو درون باشگاه و بین هواداران آگاهی دارد.»

او افزود: «او سعی می‌کند به بهترین شکل تجاربی که در سال‌های حضورش در استقلال کسب کرده را به بازیکنان انتقال بدهد.»

دیدگاه‌ها