کد خبر : 2118240 | 20 فروردين 1404 ساعت 10:04 | 20.7K بازدید | 62 دیدگاه

باورم نمی‌شود دو گل زدم

زبان رایس بند آمد: بهترین حس دنیا را دارم!

دکلان رایس، ستاره آرسنال، از این که دو گل خیره کننده برابر رئال مادرید به ثمر رسانده بسیار خوشحال است.

زبان رایس بند آمد: بهترین حس دنیا را دارم!

به گزارش "ورزش سه"، در نیمه اول دیدار رفت دو تیم آرسنال و رئال مادرید از مرحله یک‌ چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا گلی به ثمر نرسید اما در دقیقه ۵۸ بود که رایس با ضربه‌ای دیدنی از روی ضربه ایستگاهی توپ را دور از دیوار دفاعی حریف چرخاند و از تیبو کورتوا عبور داد.

و تنها ۱۲ دقیقه بعد، این هافبک انگلیسی بار دیگر از روی یک ضربه ایستگاهی موفق به گلزنی شد، این بار توپ را به گوشه بالا سمت راست دروازه فرستاد تا همه را متحیر کرده باشد. رایس پیش از این، در دوران حرفه‌ای‌اش با نزدیک به ۳۵۰ بازی، هرگز از روی ضربه ایستگاهی مستقیم گل نزده بود.

این بازیکن پس از پایان این بازی به خبرنگاران گفت: «نمی‌دانم اصلاً این موضوع در ذهنم جا می‌افتد یا نه. به هر دو ضربه ایستگاهی اعتماد داشتم و این که این اعتماد به خودم را داشتم... واقعاً نمی‌توانم حرف بزنم. از آن لحظات خاص است؛ بهترین حس در دنیا.»

2170380

رایس در مورد ضربه ایستگاهی اولش گفت: «مارتین (اودگارد) داشت می‌گفت توپ را ارسال کنم اما گفتم این منطقی نیست و باید توپ را این‌طور بزنم. ما همیشه این ضربه‌ها را تمرین می‌کنیم. جوور (مربی ضربات شروع مجدد) هم داشت می‌گفت توپ را بفرستم ولی به نظرم نمی‌آمد درست باشد. بوکایو (ساکا) گفت: اگر حسش را داری، امتحانش کن. به دیوار و دروازه‌بان نگاه کردم و گفتم می‌توانم توپ را بچرخانم و همین هم شد.»

او در مورد ضربه دومش توضیح داد: «فاصله زیاد بود، اصلاً متوجه نمی‌شوی چقدر دور است. قرار بود پاس کوتاه بدهیم و بعد ضربه بزنیم، ولی (کیلیان) امباپه خیلی نزدیک ایستاده بود. او وسط ایستاده بود و من فقط تصمیم گرفتم شوت کنم. زیاد تمرینش می‌کنم. بعد از گل اول اعتماد به‌‌نفس داشتم، چیزی برای از دست دادن نداشتم. فکر نمی‌کنم هنوز درک کرده باشم که چه کاری کردم که دوبار گل زدم.»

این بازیکن درباره بازی برگشت اظهار داشت: «ما برای دفاع کردن برنمی‌گردیم. می‌خواهیم حمله کنیم و به نیمه‌ نهایی برسیم. می‌خواهیم این رقابت را ببریم اما هنوز یک بازی دیگر داریم و باید قدم‌ به‌ قدم پیش برویم.»

دیدگاه‌ها