هافبک استقلال میخواهد به فولاد برسد
بازیکن چپپای استقلال در تلاش برای رساندن خود به دیدار با فولاد خوزستان است.

به گزارش "ورزش سه"، مهران احمدی که در دیدار اخیر استقلال مقابل تراکتور دوباره در ترکیب قرار گرفت و نمایش مؤثری در میانه زمین و جناح چپ داشت، در لحظات پایانی به علت آسیبدیدگی تعویض شد و میودراگ بوژوویچ را مجبور به انجام تعویض کرد که حالا هم وضعیت نامشخصی برای جدال با فولاد خوزستان دارد.
این بازیکن که پس از پیوستن به استقلال در نقل و انتقالات زمستانی در تمام مسابقات در ترکیب بود ولی پس از دو بازی تعویضی برابر ذوبآهن و خیبر و ثبت یک پاس گل، در بازی با تراکتور به جمع نفرات اصلی برگشت و آسیب دیدگی پیدا کرد، در تلاش است به دیدار بعدی مقابل فولاد برسد.
احمدی در 11 مسابقه اخیر استقلال در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا به میدان رفته که نمیخواهد این روند مقابل فولاد خوزستان قطع شود و در تلاش است تا مصدومیتش برطرف شود و به دیدار روز پنجشنبه برسد.
وینگر چپپای استقلال در دوران حضورش در ملوان انزلی و در فصل 02-1401 موفق به گلزنی مقابل فولاد خوزستان شده بود که امیدوار است همراه با آبیها نیز چنین شرایطی را پیدا کند و بدون مصدومیت در زمین حاضر شود.