کد خبر : 2118064 | 19 فروردين 1404 ساعت 12:04 | 27.9K بازدید | 63 دیدگاه

اثر کیلیان (فعلا) خنثی شد

فلیک علیه رؤیای تابستانی فلورنتینو پرز

فصل برای رئال مادرید آنطور که می‌خواست پیش نرفته و تیمی که با امباپه برای خود رقیبی در اسپانیا تصور نمی‌کرد، حالا شانس چندانی برای فتح لالیگا ندارد.

فلیک علیه رؤیای تابستانی فلورنتینو پرز

به گزارش "ورزش سه"، فلورنتینو پرز تابستان گذشته امباپه را با هدف ساخت بهترین تیم جهان به خدمت گرفت. در نگاه اول، خط حمله رئال مادرید با حضور وینیسیوس و رودریگو در کنار ستاره فرانسوی، قرار بود به خطرناک‌ترین مثلث اروپا تبدیل شود. اما سازگاری امباپه سخت‌تر از حد انتظار بوده و حضور او برای وینیسیوس که نتوانسته چندان سایه یک هم‌تیمی بزرگ‌تر را تحمل کند، خوشایند نبوده است. به علاوه، آنچلوتی جایگزینی برای تونی کروس پیدا نکرده و رئال تیمی شکننده‌تر از فصل گذشته شده است.

درست است که رئال همیشه روحیه رقابتی خاصی دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند آن‌ها را از دور رقابت خارج‌شده بداند، اما آنها فاصله زیادی با رویای فلورنتینو برای داشتن تیمی شکست‌ناپذیر دارند. برای آنها فقط پیروزی یا شکست معنا دارد؛ چیز دیگری پذیرفتنی نیست.

2169958
2169959

در مقابل، بارسا این فصل را بدون انتظارات بزرگ آغاز کرد؛ دنی اولمو تنها خرید مطرح بود و هانسی فلیک جای ژاوی را گرفت. عملکرد اولمو به دلیل مصدومیت‌ها نامنظم بوده، اما مربی آلمانی توانسته رؤیای فلورنتینو را تحت‌الشعاع قرار دهد. هیچ هوادار بارسایی، حتی لاپورتا، تصور نمی‌کرد که در این مقطع، بارسا شانس سه‌گانه داشته باشد و یکی از بهترین تیم‌های فوتبال در پنج لیگ بزرگ اروپا باشد.

2169960

بله، شکی نیست که جذب هانسی فلیک سودمندتر از امباپه بوده است. نه تنها این، بلکه بارسا شادی را به هوادارانش بازگردانده؛ هوادارانی که کار مربی‌شان را قدر می‌دانند، جوانان تیم را تحسین می‌کنند و به تیمشان افتخار می‌کنند.

پس حتی اگر اوضاع در این هفته‌ها بد هم پیش برود، نمی‌توان گفت فصل بارسا فاجعه‌بار بوده است. با این اوصاف، تا اینجا رئال ضربه خورده و بارسا امیدوار است. این هفته آزمونی جدید در انتظار هر دو تیم خواهد بود.

منبع: اسپورت

دیدگاه‌ها