کد خبر : 2117887 | 18 فروردين 1404 ساعت 14:17 | 31K بازدید | 47 دیدگاه

همه چیز به سود پاریس

حق با انریکه بود: ادعای درست درباره امباپه

فصل گذشته مربی اسپانیایی ادعا کرد که تیمش بدون امباپه بهتر خواهد بود. داده‌ها حق را به او می‌دهند. او حالا می‌تواند یک سه‌گانه تاریخی به دست بیاورد.

حق با انریکه بود: ادعای درست درباره امباپه

به گزارش "ورزش سه"، فصل گذشته، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از یکی از بازی‌های لیگ قهرمانان، لوئیس انریکه صراحتا اعلام کرد: «تیم من فصل آینده بهتر خواهد بود.»

در فرانسه، کشوری که عادت دارد تا آخرین لحظه از ستاره‌هایش دفاع کند، این سخنان گستاخانه و جسورانه تلقی شد، به‌ویژه با توجه به اینکه کیلیان امباپه هنوز در پی‌اس‌جی بود. اما انریکه از فوریه ۲۰۲۴، وقتی امباپه اعلام کرد تمدید نمی‌کند، به تدریج تعداد دقایق او را در لیگ فرانسه کاهش داد و تیم را برای عدم وابستگی به کاپیتان تیم ملی فرانسه در سال‌های آینده آماده کرد.

زمان و داده‌ها حق را به این مربی داده‌اند. او روز شنبه پنجمین عنوان قهرمانی‌اش در فرانسه و دومین قهرمانی لیگ را کسب کرد و سلطه‌ای دست‌نیافتنی را در لیگ ۱ رقم زد.

لوئیس انریکه درست می‌گفت؛ پاریس به ماشینی بی‌نقص تبدیل شده که با عیب‌های اندک، در مسیر نابود کردن تمام رکوردهای فوتبال فرانسه پیش می‌رود و با ریتمی بی‌رقیب، حتی در مقایسه با دوران قطر از ۲۰۱۱ پیش می‌تازد.

2169643

پی‌اس‌جی می‌تواند اولین باشگاهی در تاریخ لیگ فرانسه باشد که فصل را بدون شکست به پایان می‌رساند. در ۲۸ هفته، پاریسی‌ها تنها ۵ تساوی داشته‌اند و در هفته ۳۲ می‌توانند رکورد نانت در فرانسه را برابر کنند. دقیقاً در ۲۲ آوریل، در استادیوم نانت، قهرمان تازه‌تاج‌گذاری‌شده لیگ ۱ می‌تواند رکورد میلان در بازی‌های خارج از خانه بدون شکست (۳۸ بازی) را پشت سر بگذارد.

این اعداد و ارقام تیمی است که هنوز در تمام رقابت‌ها حضور دارد: فینال جام حذفی در ۲۴ می و یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل استون ویلا، آزمون بعدی برای سنجش توانایی این باشگاه است.

ناصر الخلیفی در نوامبر گفت: «حالا ستاره پاریس، کل تیم است. نمی‌توانم بگویم بهترین بازیکن کیست.»

این مدیر قطری حتی در بدترین لحظات فصل، وقتی بقای پاریس در چمپیونزلیگ در هاله‌ای از ابهام بود، به انریکه شک نکرد. انریکه که لیورپول، بهترین تیم اروپا تا ماه مارس را از پای درآورد، حال و هوایی تازه به پاریس آورد. او با هویتی روشن، ایده‌ای تهاجمی و تسلط بر همه جنبه‌ها، تیمی را پرورش داد که پیش‌تر فقط مجموعه‌ای از افراد بود، نه یک تیم منسجم.

2169644

انریکه شنبه گفت: «تکرار می‌کنم. فصل گذشته خیلی خوب بود و چند عنوان بردیم. این فصل به وضوح بهتر است، نه فقط به خاطر اعداد که بهبود یافته‌اند، بلکه به خاطر توانایی تیم در بازی و تغییر هر موقعیت. در شرایط سختی بودیم، حتی در چمپیونزلیگ با امتیازات کم در سه بازی آخر. تیم بلوغ مهمی نشان داد. خوش‌شانسم که چنین بازیکنان باکیفیتی دارم.»

این حرف‌ها، که یک سال پیش برای رسانه‌های فرانسه جسورانه بود، حالا حقانیت او را ثابت کرده است.

پی‌اس‌جی در مسیر دومین سه‌گانه ملی متوالی است. چمپیونزلیگ، که زمانی وسواس بود، هنوز هدف است، اما انریکه با کاهش فشار، رقابتی بی‌سابقه را به بازیکنانش تزریق کرده که با شدت و ریتم فوق‌العاده در هر بازی نمایان است.

رفتن امباپه هیچ تأثیری بر عملکرد جمعی این تیم، یکی از بهترین‌ها در اروپا از نظر آماری در سطح ملی و قاره‌ای، نداشته است. انریکه، که اوایل فصل به خاطر نتایج چمپیونزلیگ مورد انتقاد بود، حالا در آستانه سه‌گانه‌ای تاریخی و بی‌سابقه در فوتبال فرانسه است که او را (اگر هنوز نشده) به جایگاهی جدید می‌رساند. پاریس رویاهایی بزرگ دارد و لوچو بهترین گزینه برای تحقق آن‌هاست.

دیدگاه‌ها